- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
1600 - 1501
14562 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boresz
tag
Szia!
Mi Bandage app alatt több számlap csere menete (az info gombra kattintva ott van a menete, de leírom részletesebben):
- Inicializálás (fontos hogy a gombról indítsd), Mi Fit-ben feltöltöd az 1. számlapot
- Letöltöd a számlapokat a linkről, vagy bárhonnan
- Áthelyezed az áthelyezés funkcióval (alul a feltöltés alatt nem biztos hogy szinkronizál van egy bug, kilépsz majd vissza a Számlap menüre és akkor frissül)
- Alul a feltöltés részben a kiválasztott számlap-hoz tartozó feltöltő ikonra kattintva a Mi fit-ben feltöltöd az 1. számlapot.2. számlap csere:
- Elindítod a Mi Fit-et a kezdő képernyőről vagy a Mi Bandage számlap menü akció sávjáról a Mi Fit ikonnal.
- Feltöltöd a 2. eredeti Mi Fit számlapot
- Vissza a Mi Bandage-be, alul a feltölté részben a kiválasztott számlap-hoz tartozó feltöltő ikonra a Mi fit-ben feltöltöd az 2. számlapot.és így tovább.
A lényeg mindig az utoljára feltöltött eredeti Mi Fit számlapot cseréli le, így az összes lecserélhető
Ha előröl kezdenéd akkor kell az Inicializálás gombra kattintani. -
pusihusi
addikt
-
Tiger.
nagyúr
-
Upo
addikt
Szerintem is egyszerűbb a telón tartani azt a pár bin fájlt, és igény szerint pillanatok alatt cserélhető.
-
Upo
addikt
ARM utasításkészletet kell ismerni. Dialog DA14580 SOC dolgait megismerni. Elvileg IDA Pro-val lehet a firmware részeit decompile-olni. Visszafejted hogy hol lehet benne az a várakozás, átírod, újrafordítod, és imádságok mellett ráküldöd a hackelt fw fájlt. Aztán vársz egy jó akciós árra, és megrendeled az új órát a döglött helyett.
Másik verzió, írsz a huami support-nak, és megpróbálod rávenni őket hogy tegyék bele. Szerintem ez a nehezebb.
Gyakorlatilag az is csoda ha valakinek válaszolnak, de az is csak az előre megírt pár sablon válasz egyike. Szerintem előbb tanulsz meg ARM assembly-ben SOC-ot programozni minthogy elérj valamit náluk. De akkor már kivehetnéd a tevékenység indításánál az idegesítő 3 2 1 visszaszámlálást is, futóversenyen gyakorlatilag használhatatlan miatta az óra pontos időmérésre. -
XDAnonymus
csendes tag
-
Upo
addikt
Te a res fájlt akarod szerkeszteni, a gyári beépített számlapokat. Van rá szoftver ami szétszedi-összerakja, de csak a régiekhez. Ilyen 0.0.8.88 féle ősi verziókhoz ahol még a feltölthető 11. watchface sem volt benne.
[link]
Azzal legyél tisztában, hogy ez veszélyes dolog. A bin-es számlap csak egy kiegészítő, ha nem sikerül felrakni akkor nem sikerül, az óra működik. A res az más, ha abban van akár 1 bit hiba, vagy valami nem jön össze akkor fekete képernyős döglés lehet belőle, nincs bluetooth, nem töltődik. Gyakorlatilag kuka, vagy félre kell rakni hátha az oroszok egyszer kitalálják hogy felbontva esetleg hogy lehet helyretenni.
Az óra firmware intenzív fejlesztésen esett át, sokszor változtak a dolgok, formátumok, eljárások, bluetooth kommunikációs protokoll. Ez a tool a kezdetekben készült amikor még nem volt más lehetőség egyéni számlapra. Ahogy beletették hogy a mifitből lehet egy plusz számlapot felrakni, gyakorlatilag megszűnt az igény az ilyen mókolásra, mert igen könnyű az órát téglázni, helyretenni meg nem könnyű, vagy jelenlegi ismereteink szerint lehetetlen.
Kipróbálni ki lehet, hátha kicsomagol újabb res-t is, a képek, konfigurációs fájlok talán kinyerhetők. Bár az újabb res-eket szerintem nem is csomagolja ki, kb. amióta külön font is van. Ebben az újakban "NERES" fejléc van, a régebbiekben "HMRES". Csodálkoznék ha a NERES-t kezelné.
Aztán ha csináltál is valamit, azt utána össze kell rakni res fájlnak. De amit előállít, az nem tudom milyen firmware verzióval működik. Már ha működik. Régebben volt több eset hogy az elkészült res fájl felrakása kukázta az órát. Ezért is örültek, amikor bekerült egy gyárilag frissíthető számlap.
Én biztos nem raknék fel az órára ezzel készült res-t, hónapok óta nem frissítették, közben meg szinte pár naponta jönnek új dolgok, firmware formátum váltások, kiegészítések.
Tehát nem javaslom hogy használd, de hát a te órád, te döntöd el mit csinálsz vele. -
Upo
addikt
-
XDAnonymus
csendes tag
-
Boresz
tag
Szia! Mi Bandage-vel tudsz többet is cserélgetni.
-
XDAnonymus
csendes tag
Több watch face cseréjére akkor nincs senkinek megoldása?

-
tsont
csendes tag
Egy tapasztalat a Kínai verzióra azoknak, akik Notifyt használnak!
Ahogy sokakkal, úgy velem is megtörtént, hogy az utolsó frissítéskor az óra újra visszaállt kínai nyelvre, és csak akkor áll vissza újra angolra, ha a telefon nyelvét is arra állítod.
Ezt lehet orvosolni.
1, A Notifyt törlöd, (előtte mentsed a beállításaidat, hogy vissza tudjad tölteni) és a gyári miFitet telepíted. A mifit elvégzi a telepítést és az óra Kínai lesz.
2, Ezek után a teló nyelvét angolra állítod.
3, Teló és óra is restart.(Ha minden jól megy, akkor az óra egy kis idő múlva angol lesz.)
4, Mifit uninstall.
5, Teló vissza magyarra
6, Notify install (beállítások vissza töltése)Elvileg a teló magyar az óra meg angol marad. Nálam napok óta így megy. Volt teló és óra restart is és no problem. Remélem segítettem azoknak akiket utolért a kínaiasítás, vagy mi. :-)
Talán még annyi, hogy én megvettem a Notifyt a play aáruházban, szóval teljes verziós.
-
tsont
csendes tag
-
tsont
csendes tag
-
han_lev
senior tag
Helló mindenkinek!
Mejött végre az óra.
Olvasgattam eddig a fórumot, és mielőtt bekapcsnám néhány óvatos infót kérdeznék:
Volt MiBand 1s, MiBand2 is a telóhoz csatlakoztatva.
A Mifit es a Mi Bandage van fent, amit a MiBand2 vel használtam.
MiFitből 3.2.9-es van fent.
Kérdésem: Mit NE(!!) csináljak? Nehogy tégla legyen.
Egyelőre be sem kapcsoltam... A korábbi karpereceket eltávolítottam. Újraindítottam a telót. (Mi6)

-
Tiger.
nagyúr
-
pusihusi
addikt
-
Tiger.
nagyúr
-
pusihusi
addikt
-
Cabrio
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
-
Cabrio
aktív tag
Egy roppant érdekes kérdésem van...
Az órára feltöltött jelenlegi custom watchfacet hogy tudom lementeni, vagy megkeresni a telefonon? Mappában nem tárolja valahol?
Az az igazság, hogy van egy jól bejáratott számlapom, de nem tudom mikor és honnan tettem fel rá, és ezért nem is merek kipróbálni más lapokat, mert ha nem tetszik az új, akkor nem tudom visszaállítani a jelenlegit. -
Tiger.
nagyúr
Melyik az a program amivel bele lehet nyúlni a watchfaceba?
-
pusihusi
addikt
-
Upo
addikt
-
fzoli86
tag
-
Tiger.
nagyúr
Tudtátok, hogy óráról is lehet mérni pulzust?
-
beci
őstag
-
xedos
addikt
-
pusihusi
addikt
-
Grisa bácsi
csendes tag
-
pusihusi
addikt
-
Tiger.
nagyúr
Mifitt verzió, és ahhoz tartozó fw. De ha notifyt használod, vagy a badaget, akkor ott kitudod kapcsolni az ékezeteket. Nekem is csak azért kellett, mert a noti lassan jelzi ha jön valami, a mifitt jól jelzi de ott úgy e használná az ékezeteket.
Keress rá, nekem zipben van, azt sem tudom már honnan szedtem le
-
pusihusi
addikt
-
Tiger.
nagyúr
-
pusihusi
addikt
Sziasztok valahogyan meg lehet oldani hogy üzeneteknél stb. rendesen jöjjenek a betűk?
-
XDAnonymus
csendes tag
De, lehet, van rá egy jó orosz honlap ( http://amazfit-bip.mcdir.ru/ ) meg egy alkalmazás is, csak mindkettőben előre bekészített watchfacek vannak, saját .bin fájlt nem lehet belerakni, illetve a honlapon csak régebbi fw-ekhez lehet ilyet csinálni és azt meg nem lehet az új mellé felflashelni, legalábbis nekem nem sikerült. Erre jó lenne megoldást találni mert azért mégiscsak jobb az összeset lecserélni mint állandóan flashelgetni azt amelyik éppen kell.
-
Tiger.
nagyúr
-
beci
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
beci
őstag
-
CHIPman
nagyúr
Nem lennék biztos benne, hogy komplett res fájlt újra lehet csomagolni.
-
XDAnonymus
csendes tag
-
beci
őstag
Alvasfigyeloje es pulzus szamlaloja pontos?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Modositottam az elso hsz-t.
- Bekerult a Mi Bandage app, mint alternativ szoftver.
- Uj infok a kinai Bip-ek angolra allitasarol
- Info a magyaritasrol
-
pusihusi
addikt
-
beci
őstag
-
Upo
addikt
Ez régebben ismert hiba, ha előjön akkor a mifitben az óra menüt átrendezed meg vissza és megjavul. Biztos a legújabb gadgetbridget használod? Most 0.24.5 a friss, és már jó pár verzióval előbb bekerült a fix amitől ez nem jön elő.
-
Tiger.
nagyúr
Amúgy azt hiányolom, hogy amikor jön értesítés, akkor nagyon hamar elviszi, jó lenne, ha be lehetne állítani, hogy legalább 20s lássam.
-
Tiger.
nagyúr
-
tib78
tag
-
XDAnonymus
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy ez egy teljesen alap dolog de nem jöttem rá hogy hogy csináljam akárhogy kerestem.
Vannak .bin fájljaim (custom számlapok) illetve .res fájlom (eredeti a Mi fitből, 0.1.0.86 azt hiszem). Hogy tudnám összefűzni a kettőt, hogy eredeti fw legyen custom watchface-ekkel? Gadgetbridge-el flashelve egy számlapot meghalt a menü és az egészet vissza kellett rakni teljesen. (konkrétan csak le és fel lehetett görgetni, oldalra a menübe nem)
Igazából innen szeretném lecserélni az eredeti számlapokat és nem csak az utolsót: https://amazfitwatchfaces.com/bip/ -
frigoo
aktív tag
-
tsont
csendes tag
-
Tiger.
nagyúr
-
Upo
addikt
-
Tiger.
nagyúr
-
RAMbo_3
csendes tag
-
Madoc
veterán
-
Upo
addikt
Nem tudom hogy az óra tud-e ilyent, hogy napszaktól függő legyen az ikon ugyanarra az időjárás eseményre. Ha láttál már olyan számlapot amiben így van akkor abból ki lehet szedni hogyan kell.
Megcsináltam a magyart, kopipészteltem a betűket az angolból, 1-2-t kellett gyártani hasonló betűből.

A fehér percesnél a vasárnap maradjon piros vagy legyen sárga mint a többi nap?

-
Tiger.
nagyúr
-
Upo
addikt
-
RAMbo_3
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még nincs Amazfit bip órán, de ha minden igaz, akkor úton van és már nagyon várom...
olyannyira, hogy csináltam is számlapot magamnak (bin fájt).
Kinek hogy tetszik?

-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
pusihusi
addikt
-
Tiger.
nagyúr
-
huberpe
aktív tag
-
Upo
addikt
Mármint a perc számok legyenek sárga helyett fehérek? Az csak 1 byte átírása a konfigban, sima ügy.
A hét napjai az viszont nem szöveg hanem kép. Azt meg kéne rajzolni. A művészi vénám viszont közel zéró, annak nem állok neki az biztos. Lenne rá két megoldás. Az egyik, hogy valakinek megvan az a font amivel csinálták a feliratot, ha azt átküldi akkor le tudom generálni a napokat, az sima műszaki meló. A másik, hogy felrakom valahova a 7 db képet az angol napokkal, ha abból valaki összerakosgatja a magyar napokat és megkapom a képeit akkor beleteszem. -
Tiger.
nagyúr
-
xedos
addikt
-
Tiger.
nagyúr
-
Upo
addikt
-
pusihusi
addikt
-
Upo
addikt
-
Tiger.
nagyúr
Amúgy ha az óra alváskor a kezemen van, nézi az alvasomat, jobban merül?
-
xedos
addikt
Na Tiger "védelmébe"...
Én is használtam több mint10fajta órát, gagyi kínait, komolyabbat és márkásat is. Mindig kérdés, hogy mit szeretnél az órától és azt mennyire tudja. Előszőr csak lépésszámlálás volt a feladat, majd alvás figyelés, telefon kijelzés, üzenetek megjelenítése stb. Igazából 4 óra fogott meg: pár éve volt egy kínai ami pici oled kijelzővel kb 5-7napot elment, sajna alvást kézzel kellett indítani :-( volt benne hőmérő stb. Sajnos a szíja megadta magát és nem cserélhető. Után apróbáltam Microsoft band-et, majd LG urbanet, Samsung Gear Fit 1 és 2-öt. Az utóbbi kettőt kicsit több mint 1-1 évig. Szuper a hajlított színes kijelző, de a 3-5nap üzemidő macerássá teszi. Röhögök kollégámon az Apple watch 1napjával (mondjuk ő éjszakára töltőre rakja - így nem gond)
Nagyon sok múlik a telefonon lévő szoftveren is! Volt egy kínai ami pulzus mérős volt stb és 10napot elmenet- na azt a lányom a mai napig használja. Most az a BIP egész jó - mondjuk az alvás figyelése khmm... darabos... szerinte könnyű alvásba voltam, amikor tudom hogy fent voltam és meg is néztem az órát... :-)
Összességében, méret, tudás akksi időben a lagjobbak között van. -
CHIPman
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
-
balu1977
senior tag
Kérdezte ezt valaki?
-
Tiger.
nagyúr
Nem veszem annak,
Volt sony smartband swr10, Garminvivosmart, vivosmarthr, Casio G-shock db5600, fib bit charge, miband2, pebble classic, pebble time, samsung gearfit, samsung gear 2 neo, lg urbane, Lemfo lf16, widonx6, no.g6, Jó pár kinai csoda is volt.
Pebble sajnos megszűnt kell egy alternativa, ez az amazfit bipp elég jó. -
balu1977
senior tag
Muszáj?

-
julius666
addikt
Ne vedd a személyed elleni támadásnak, tényleg csak kíváncsi vagyok.
Az okosórák tesztelése a munkád/hobbid, hogy ennyi modell megjárta már a karodat? Csak kicsit fura, még az ebbe a topicba járók nagy többsége is jó, ha látott összesen 2-3 típust életében élőben...
Ha ennyi mindent kipróbáltál már és van egy Pebble-d, ami számodra lényegében tökéletes is, miért nem használod azt, miért erőlteted ezeket az olcsó kínai vackokat? Csodát nyilvánvalóan nem kell várni tőlük...
-
szabi__memo
nagyúr
-
Madoc
veterán
Ez jött le.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Szted az lg urbane watch az szar? Volt már ilyen órád? Ha nem akkor miért szólsz bele.
Akkor megpróbálom egyszerűbben, hogy megértsd, kurva magas a hardver igénye, cserébe meg mit ad? Semmit, semmi olyat amit egy kisebb teljesítményű ne tudna adni. Pebble akkor is meg volt, és most is meg van, vajon miért? Ja és ez az amazfit bip is 100-orta használhatóbb.
Örülnék ha le szállnál erről a témáról, Istenítsd a saját toppikjába. -
szabi__memo
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Mihez kapcsolódik az óra? Nincs nekem sem több kérdésem.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Nem tudok, de rengeteg volt már nekem, és a wear az egy vicc, pebble 100-szor jobb, sőt még a lemfolf16 is jobb volt amin 5,1-es android volt.
A wear egy lg urbane watch volt, kb 2 hetet bírtam vele.
Pontokba foglalom.
1 max 2 nap az aksi.
2 ha hívtak volt hogy csak rezget kép az nem volt, vagy picivel később.
3 Ha megakartam nézni az időt nem mindig villant fel a kijelző, a miband százszor normálisabb, állítólag ez azért mert nem a gyári watvhfacet használtam, igaz amit használtam azt megvettem.
4 olyan akadásokat produkált amikor menüben matattam, hogy majdnem sirtam.
5 az asztal pulzusát is lemérte.
6 ha valami gubanc volt akkor utána nem ismerte fel az órát, kinomban a miband2 vel összepárosítottam, és ment is vele, az órával csak factory reset után ment, megjegyzem az órának semmi baja nem volt.
Eddig a legjobb a peble volt, amit hiányolok belőle, hogy a bluetooth szakadást nem egyből jelzi, hanem rá 25s kb. -
retesz147
addikt
-
CHIPman
nagyúr
Tudsz jobb fejlesztési platformot okosórára? Kíváncsi lennék a hozzáértő véleményedre, ha már egy nagy gyártó rengeteg emberének hosszantartó munkáját ilyen primitív szavakkal méltóztattál jellemezni.

Illetve visszamelékeznék arra a (nem is túl messzi) múltra, amikor"nagy kulának"tituláltad eme topic témájában szereplő eszközt, akkor gondolom van valami ultimate megoldásod a problémára, ha se ez, se a Wear nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1600 - 1501
14562 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Új MagPower Pro & Slim Mágneses Powerbank 5.000 mAh-10.000mAh 2év garanciával Foxpost mehet !!
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Vivo x200 pro prémium tok
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyakorlatilag az is csoda ha valakinek válaszolnak, de az is csak az előre megírt pár sablon válasz egyike. Szerintem előbb tanulsz meg ARM assembly-ben SOC-ot programozni minthogy elérj valamit náluk. De akkor már kivehetnéd a tevékenység indításánál az idegesítő 3 2 1 visszaszámlálást is, futóversenyen gyakorlatilag használhatatlan miatta az óra pontos időmérésre.