Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thornadoj

aktív tag

válasz malna88 #2694 üzenetére

A mi fit jobban fogyasztja az akksit. Nekem egyedüli bajom vele, hogy nem írja ki a nevet/számot bejövő hívásnál. A notifyt nagyon testre lehet szabni, és sok embernek bevállt, de nekem valamiért nem úgy működik ahogy szeretném (lehet a telefonom nem szereti?) Nekem a notify a beállításokat sokszor nem jegyzi meg. a pulzusmérést nem tudom rávenni h 10 percenként mérjen, az alvásfigyelésnél akár több órát benéz h mikor kelek és fekszem (van több pontosítási beállítás, nem sokat javított), a mi fittől nem tudtam függetleníteni, pedig úgy csináltam ahogy a leírásban van. a notify párosítva marad az órával, tudok pulzus mérni stb., csak az órán a párosításra váró ikon van jelen. am. ingyenesen ki tudod próbálni a notifyt, és ha bevált neked, akkor megveszed a pro verziót! (nekem is úgy kellett volna :-( )

szerk.: am.az óra nagyon fasza, én szeretem nagyon. az árához képes sokat tud, rengeteg watchface van hozzá, és ha egy kicsit beleásod magad, akkor akár egyedit is tudsz csibálni. :-) ja és az akksiideje világbajnok,mint ahogy a xiaomi termékeknél már megszokhattuk!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés