Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
thornadoj
aktív tag
válasz malna88 #2694 üzenetére
A mi fit jobban fogyasztja az akksit. Nekem egyedüli bajom vele, hogy nem írja ki a nevet/számot bejövő hívásnál. A notifyt nagyon testre lehet szabni, és sok embernek bevállt, de nekem valamiért nem úgy működik ahogy szeretném (lehet a telefonom nem szereti?) Nekem a notify a beállításokat sokszor nem jegyzi meg. a pulzusmérést nem tudom rávenni h 10 percenként mérjen, az alvásfigyelésnél akár több órát benéz h mikor kelek és fekszem (van több pontosítási beállítás, nem sokat javított), a mi fittől nem tudtam függetleníteni, pedig úgy csináltam ahogy a leírásban van. a notify párosítva marad az órával, tudok pulzus mérni stb., csak az órán a párosításra váró ikon van jelen. am. ingyenesen ki tudod próbálni a notifyt, és ha bevált neked, akkor megveszed a pro verziót! (nekem is úgy kellett volna :-( )
szerk.: am.az óra nagyon fasza, én szeretem nagyon. az árához képes sokat tud, rengeteg watchface van hozzá, és ha egy kicsit beleásod magad, akkor akár egyedit is tudsz csibálni. :-) ja és az akksiideje világbajnok,mint ahogy a xiaomi termékeknél már megszokhattuk!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- FD-308 3in1 vezeték-nélküli töltő, iPhone, Apple Watch és AirPods készülékekhez
- Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W vezeték nélküli töltő pad
- Baseus Simple Wireless Charger BSWC-P10 Vezetéknélküli töltő
- Samsung S22 Ultra telefonhoz Kemyény hátlap tok
- HONOR 90 készülékhez Tactical Xproof fekete Flip tok vadonatúj
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest