- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001 #259 üzenetére
A projekt folytatódott a héten. Szerdán összehegesztettem a korábban elkészült darabot a fenéklemezzel, majd az oldallapok és a hátlap is a helyére került. A fedél végül nem nyitható lesz hanem simán leszedhető mert nem akartam vacakolni a hátlap átalakításával (az I/O shieldet magába foglaló résznek a fedéllel együtt kellett volna nyílnia) meg a zsanér kialakításával. Ma hazahoztam a cuccot és rá kellett döbbennem hogy elk.rtam. Hál' isten nem nagyon, csak egy kicsit. Az I/O shield helyének kivágásakor nem számoltam az oldalfal anyagvastagságával és ugyan ezt a hibát elkövettem az alaplap rögzítőfuratainak kimérésekor is a fedélen. A megoldás szerencsére elég egyszerű, a fedél másik két oldalát kell dupla anyagvastagsággal megkurtítani és akkor a fedél nem az oldalak tetején lesz hanem becsúszik majd közéjük. A hátlapon vétettem egy nagyobb hibát is. A 8 cm-es venti helyét rossz helyre vágtam ki, még töröm a fejem hogy hogyan fogom korrigálni (nincs kedvem másikat csinálni
)
Képek is lesznek amint feltöltődtek a fényképezőgép akksijai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest