- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
feel2006 #3442 üzenetére
Szabvány 3.5-ös lemezek nem férnek be, de nekem egy slim 3.5 500GB-os HP disk éppen, hogy befért. Vannak olyan kisebb kapacitású HDD-k amik vékonyabbak, mint a normál 3.5-ös lemezek, azzal lehet tenni egy próbát.
Én pl. egy Seagate ST3500418AS HDD-t raktam be az ODD helyére. -
kiskakas
senior tag
válasz
feel2006 #3383 üzenetére
Attól függ, mire fogod használni.. Én mint ex N40L, jelenlegi Gen8 tulaj (core i3 3240 cpu) erősen hajlok a Gen10 felé. CPU-ban kb másfélszer erősebb a Gen10 a core i3-amnál, ddr3 vs ddr4. 16g/32g (gyárilag 8g-vel kapod a Gen10-et). Tudtommal az OD port is Sata3-as már, Front panelen 2xusb3.
Tény, iLO nincs benne, akinek ez szempont,annak felejtős. Anno a távoli management nekem is fontos volt, aztán most kb 1 éve be sincs kötve az iLO eth-ja, nem használom, stabil a gép. Egyébként "relativ" gyakran hal meg benne az iLO chip, ha utánnaolvas az ember és ha az meghal, nincs fan control sem, ergó max fordulaton tolja a ventit.
Gen10-ben AMD Radeon VGA vs. ősrégi Matrox vga. Aminek még utánna kell járnom (gen10 tulajok?
,hogy befér e egy 5. hdd a házba, akár mókolva. Gen8-ba nekem 5db hdd + 1db ssd megy.
Én tervezem a közeljövőben a cserét, már csak azért is,h újra garos gépem legyen.
sanzi89: usb/sata átalakítóval. Azóta ezek sokkal kisebb méretben léteznek,ez egy 2014-es kép a gépemből.
Asszem ez a cucc van benne. -
Fifi
őstag
válasz
feel2006 #3383 üzenetére
Egyértelműen a Gen8 jobb választás szerintem.
A 4 fiókon túl még elbír 2db 2,5 HDD-t vagy SSD-t, de ehhez kell a táp oldalára egy lemez, amire fel tudod fogatni, illetve az ODD helyére is rakhatsz egy 2,5 HDD vagy SSD-t, így max 7db HDD lehet házon belül.
Esetleg a microSDHC foglalatot és a belső USB portot felhasználva már 9db adattároló házon belül . ;-)Amit a GEN8-ról tudni lehet, az itt szinte minden megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest