- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
lordjancso #4010 üzenetére
Valószínüleg sima coil whine, amivel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Nálam már volt táp, videokártya és alaplap is ilyen.
Volt, hogy magától megszűnt, pl legutóbb egy nagyon jó minőségű táp produkálta, de 1 hónap után "összeszoktak" az alkatrészek és elmúlt.
Garanciáztatni nem lehet, mert működési stabilitást nem befolyásol, maximum idegesít.
A venti megakasztás jó ötlet kiszűrni, de javaslom ne csavarhúzóval, hanem valami nem vezető szerszámmal -
llacee
őstag
Nemetorszagbol ebayen 1230v5 8szal 16gb rammal annyiert jott, mint itt a xeonos gen8ak mennek.idrac enterprise licence +10e volt ugyan ott.Viszont teny hogy nagyon kompakt es mindenre eleg a gen8.1265el hasznaltam csak a pcieslotok szama bizonyultkevesnek egyebken itt nyugdijaztam volna amig megy.
Azert a 320as sorozat mar a batar kategoria minden tekintetben.330asokkal dolgozom meg a garazsba is nagy lenne -
llacee
őstag
Nalam a T130 valt be van benne tavoli eleres, nagyobb mint a microserver de nem sokkal.
-
llacee
őstag
Sfp+ ment nekem benne.Esxi 6.5, win2016, xpenology baremetal,ok.Mellanox connectx-2.
-
llacee
őstag
Én ilyennel használtam , két db volt 4500Ft azthiszem Amazonról.
-
llacee
őstag
-
llacee
őstag
válasz
stickermajom #3557 üzenetére
A sajátom ugyan ezzel a cpuval 115ért ment el. Annyiért soha nem veszik meg.
Vagy legkisebb celeron és ebayről xeon.DDR3 még jóbb árban van és a PH-n is szokott lenni.
Én is maradtam ddr3 vonalon a csere után, nem vagyok hajlandó 60-ért venni16gb-ot. -
llacee
őstag
válasz
stickermajom #3547 üzenetére
Valoban jo vetel, de azert helyben meg hangban nem ugyan az.
-
llacee
őstag
válasz
lordjancso #3484 üzenetére
Noctua
-
llacee
őstag
Sziasztok!
ESXI HP verziót telepíteném microsd-re, de a 4GB corsair pendriveról a telepítő az istennek nem indul.
Boot sorrend jó, AHCI jelenleg.Más gépben indul róla, usb2 hátlapi porton próbálom.
Mit rontok el? Help me, mindjárt felrobbanok. -
llacee
őstag
Sziasztok.Gen8 b120i mennyire szereti az ssdket?Trim mukodik nem HP ssdnel raid modban?Pl raid0 single drivekent?Egy ssd mar megadta magat nekem a bay5ben.Most kettot tennek az1,2be.
-
llacee
őstag
Köszönöm, azért az áprilisi shipping elég durva
-
llacee
őstag
Kapható most valami olcsó átalakító 2,5"-ról gen8 fiókra?
-
llacee
őstag
válasz
Kiratheonly #3405 üzenetére
Bocsánat valamit benéztem a 16GB 4321-et hozta a telefonom 69-ért.
-
llacee
őstag
ILoban az alertmailt hogyan allitottatok be?minden altalam hasznalt mailcim smtpje authentikaciohoz kotott, ezt itt nem tudom beallitani.
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy 6honap alatt kinyirta a dbay5ben az ssd-t a szerver.
Tudtok valami teszte, ami lefut a raid vezérlőn, hdsentinel nem ismeri fel.
Teljesen új Samsung SSD. -
llacee
őstag
Az Árak 460€ tól indulnak x3216, 8GB
-
llacee
őstag
Hat akkor marad a gen8 reszemrol.Egy 2.5 v 5gbps dual kartya elfert volna.A nem cserelheto raadasul amd megint nagy minusz.En 3 ev alatt max 3x vettem ki pucolni meg mem cpu cserere minden mas ilon keresztul meg rdp.
-
llacee
őstag
nekem is van lan kartya benne de 7% a venti ws2016 os.
-
llacee
őstag
-
-
llacee
őstag
En router helyett is ezt a gepet hasznalom 500as nethez 10 klienshez.Xeonnal sophos utm, xpeno(torrent, kamerak), win 2016(hyperv, iscsi,file megosztas), es egy linux(konvertalas) fut rajta siman viszi a cpu 50% alatt passziv hutessel.Tubo mode off.Szoval felhasznalas fuggo a cpu.
-
llacee
őstag
kozonseges pcie4x sas vezerlo elviszi a fiokot meg vagy negy driveot pluszban.Egy ideig ezzel hasznaltam en is nem az alaplapival.most is tartok parat ha gond lenne.Dell perc h310.Nem egyszeru de nem is lehetetlen feladat mas alaplappal.
-
llacee
őstag
válasz
envagyok #2442 üzenetére
Mint mikor eloszor epited fel a tombnel.latszik egy inicializalo szazalek.Addig nem hibaturo a statusza.
Nekem is raid5on van csak nalam virtualizaltan fut es maga a xpenology csak egy vhdx file.Xpeno szamara egy volume.A masik synon ami gyari csak raid1 van de ugyan igy meg. -
llacee
őstag
válasz
osztraksajt #2401 üzenetére
Koszi.Raid modban megy a gep ezert is vagyok bizonytalan
-
llacee
őstag
sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az alaplapi raid vezérlő támogatja az SSD TRIM funkciót, ha esetleg a 3-4 bay-be SSD-t teszek kinyirja-e rövid úton.
-
llacee
őstag
Valaki probalt mar clearOS-t telepiteni es virtual routert konfiguralni Gen8ra?
-
llacee
őstag
válasz
djrozsomak #2060 üzenetére
Kene a merete server tapnak.Nekem van egy barebone 300w 80plus tapom ranezesre jo bele de kell a meret.Shuttle PC61J
-
llacee
őstag
válasz
Gabesz84 #2020 üzenetére
Emag 125e adta par honapja a dell u2715h monitort.egy huszassal az akkori kiskerarak alatt.Berendeltem es azota is hozzak.Hetente erdeklodtem "folyamatban a szallitas talan jovoheten" nem ertik.Megvettem mashol.Ha megis hoznak mar nem veszem at.Tobbet ilyen helyrol nem rendelek akciosan.
-
llacee
őstag
Nekem 1 eve sikerult itt egy 1265v2 ot 45ert lonom.Marha jo cucc.
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg 3 bay van tele, egy raid1 pár ill. egy raid0 külön drive.
Ha a negyedikbe beteszek egy hdd-t megnézni, hogy milyen adatok vannak rajta, de nem veszem fel a vezérlőbe látni fogja a win2012r2?Köszönöm!
-
llacee
őstag
Ha esetleg valakinek érdekes a Duna plázában lévő boltban a 8GB Kingston 1600-as HP memória -15% akcióban 17,8e
-
llacee
őstag
Egy driveot is lehet raid0ba tenni es akkor bootol es nem kell ahci
-
llacee
őstag
Ha ESXI-nél RAWba adom oda a vinyókat és abból csinálok raid-et, mennyivel jobb választás, mint HyperV alatt a VHDX egy eleve raiden lévő Win2k12 alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest