- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
cynosure
csendes tag
válasz
bugizozi #5548 üzenetére
a gepben nincs semmilyen szabad molex vagy sata tap, csak a kicsi 3.5 floppy, vagy ha volt benne ODD, akkor az ahhoz passzolt rovid sata ami a floppy tapbol van adapterrel megoldva.
szoval van egy molex csatlakozo az ODD alatti reszben, ami megy a bolcsokre. Azt kell szetszedd es tenned kell ra egy Y molex elosztot. ha letezik molex+sata eloszto egyben, az a jobbik eset, ha nem, akkor kell egy Y, meg egy adapter kabel is mint amit mutattal. de onmagaban csak az az egy keves, mert akkor a bolcso aram nelkul marad. -
dchard
veterán
válasz
bugizozi #5548 üzenetére
A mikroszerver tápja standard ATX, tehát bármilyen ATX táppal ki tudod próbálni ideiglenesen (asztali PC tápot átszereled például). Ha kiderül, hogy ez megoldja a problémát, akkor tudhatod hogy új táp kell, és nem költötted a pénzt feleslegesen. Ha ez nem segít, akkor alaplapon van gond, ezt nem fogod tudni házilag megoldani.
-
PpenoO
őstag
-
dchard
veterán
-
dchard
veterán
-
dchard
veterán
válasz
bugizozi #4960 üzenetére
"azóta köszöni szépen jól van"
Dehogy van jól
2.78-at gyorsan feltenni, utána AHS log kikapcs, és AHS log törlés. És imádkozol, hogy nem keletkezett még túl nagy kár a frissítés elmulasztásával. Minél tovább vársz annál nagyobb az esély arra, hogy a flash elhalálozik a régi ILO-val, ami megeszi a flash-t a szar wear leveling miatt.
-
Mykroft
tag
válasz
bugizozi #4272 üzenetére
Szia!
2016.08 óta van a 4GB mellett az alábbi 8GB modul, és működik gond nélkül.
VR16E11/8 Memory Device KINGSTON ValueRAM DDR3 SDRAM ECC (8GB,1600MHz(PC3-12800),Unbuffered,Thermal Sensors) CL11, Retail, EAN: 740617208979
-
Zizi123
senior tag
válasz
bugizozi #3170 üzenetére
Pont ugyanezt mondtam bent a tobbieknek
Elorelepes tortent eletem elso ESXi telepiteseben.
A mai HPE image mar ismeri a B120i soft RAID kartyat, igy elharult az akadaly, hogy vegre eletem elso virtualis szerveret telepitsem.
Na nem jutottam messzire, mert az alaplapi RAID-el letrehozott RAID1 tombot valasztottam ki, a telepites helyenek, erre azt mondta, hogy a telepito, hogy nincs eleg memoriam ehhez, mert csak 3.84Gb van, es neki 4Gb kell
Vazzzze. Akkor meg 1 par hetig kerulgethetem a szervert, mire szerzek RAMot?
Pedig csak 1 sima OMV-t akartam kiprobalni rajta -
válasz
bugizozi #2446 üzenetére
Jogos, most látom hogy nem tud smtp authentikációt.
Akkor vagy a szolgáltatód smtp szerverét próbáld meg (ha az nem kér authentikációt), vagy pl. a routereden (ha valami linuxszerű fut rajta) kell egy smtp szervert beállítani, ami már tud authentikálni a gmail-hez (a fenti app jelszóval) és mehetnek a levelek.
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #2403 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap este áttettem az egyik vinyot a keretbe, és egy kis keresés után szomorúan tapasztaltam, hogy AHCI-n nem boot-ol az alaplapra kötött SSD-ről ha van benne másik diszk is. Neten láttam, hogy ez másnál is előjött.
Átállítottam Legacy-ra, így már működik.A kérdésem az lenne, hogy származik-e valami károm, ha nem AHCI-n használom?
Köszi!
ooszi: 9,5mm
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #2350 üzenetére
Sziasztok!
A második kérdésre valaki?!
"2) Bios-ban / Raid kártyán kell valamit állítanom, hogy a gen7-ből áttett diszkeket ugyanúgy felismerje? (Windows Server SSD-n -- alaplapi SATA port, 3 HDD-n pedig adatok -- gyári keretben)"
Az SSD-t tegnap este már áttettem az újba, az alaplapi SATA portra, az működik. A keretben lévő HDD-k esetén is fog? Nem szeretném ha véletlenül leformáznám
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Napirajz könyv
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest