- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Mykroft #4402 üzenetére
Megnéztem egy gen9-es DL360-at amiben pont ugyanez az ILO chip van, és az is pont ugyanígy süt. A különbség annyi, hogy a normál szerverben működés közben jóval nagyobb a körülötte áramló levegő sebessége. Megmértem a chipeket hőmérővel, és a két broadcom a legmelegebb 71 °C, de az ILO sem sokkal hidegebb: 68 °C. Ami érdekes, hogy például a VRM hőmérslkletét jól megközelíti a mért érték, az ILO-nál viszont több mint 30 fok a különbség (bár igaz, hogy "ILO Zone"-t mér, ami nem feltétlenül a chip, hanem lehet a környezete).A többi IC kéz-meleg, azokkal nincs mit csinálni. Azt én sem hiszem, hogy megsülne, de a masina 5 éves, és még jó ideig szeretném használni, inkább megelőző jellege van a beavatkozásnak. Találtam egy csávót, aki a broadcom chipekre már rakott hűtőt [link]
Szóval továbbra is keresek megbízható felragasztós memória és chipset hűtőbordát. Tegnap végigtúrtam azismert forrásokat, de nagy meglepetésemre teljesen eltűntek ezek a termékek... Vagy csak én nem találom őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest