- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpörgettem a topikot az elejétől...Felmerült pár téma amiben megerősítésre lenne szükségem.
1. iLO licence nem volt egyértelmű. Advanced licencet egyszer megveszem és használhatom megújítás nélkül? (Support nem lényeges, csak a használat.
2. A jól értettem akkor ahhoz, hogy ODD helyére tett SSD-ről tudja bootolni AHCI módba kell kapcsolni? Van ennek valami hátránya? Ettől még tudok a fiókokba tett HDD-ből RAID tömböt készíteni?
3. A venti % többször előkerült. Ez teljesen automata, vagy van valami szabályozási lehetőség? Ha cserélném másik ventilátorra, akkor a iLO általi kijelzés továbbra is jó marad?
4. Felmerült, hogy TeamViewer szaggatott valakinek. Ez kicsit fura, tehát, ha én egy másik gépről akarok távoli asztallal bejelentkezni a microserveren futó egyik virtuális gépre, akkor tapasztalhatok ilyesmit a matrox miatt?
5. A BIOS POST minden esetben ilyen lassú? Lehet rövidíteni(akár ideiglenesen), gyorsítani?
6. Van olyan CPU hűtés ami aktív/passzív és normálisan felmegy rá, vagy csak ilyen félig hackelt megoldások vannak mint az átlós rögzítés?
7. Xeon és Ram beszerzést merre érdemes nézegetni, ahol jó áron vannak?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest