Hirdetés

2024. szeptember 8., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2911) sutszi


sutszi
veterán

Árpörgettem a topikot az elejétől...Felmerült pár téma amiben megerősítésre lenne szükségem.

1. iLO licence nem volt egyértelmű. Advanced licencet egyszer megveszem és használhatom megújítás nélkül? (Support nem lényeges, csak a használat.
2. A jól értettem akkor ahhoz, hogy ODD helyére tett SSD-ről tudja bootolni AHCI módba kell kapcsolni? Van ennek valami hátránya? Ettől még tudok a fiókokba tett HDD-ből RAID tömböt készíteni?
3. A venti % többször előkerült. Ez teljesen automata, vagy van valami szabályozási lehetőség? Ha cserélném másik ventilátorra, akkor a iLO általi kijelzés továbbra is jó marad?
4. Felmerült, hogy TeamViewer szaggatott valakinek. Ez kicsit fura, tehát, ha én egy másik gépről akarok távoli asztallal bejelentkezni a microserveren futó egyik virtuális gépre, akkor tapasztalhatok ilyesmit a matrox miatt?
5. A BIOS POST minden esetben ilyen lassú? Lehet rövidíteni(akár ideiglenesen), gyorsítani?
6. Van olyan CPU hűtés ami aktív/passzív és normálisan felmegy rá, vagy csak ilyen félig hackelt megoldások vannak mint az átlós rögzítés?
7. Xeon és Ram beszerzést merre érdemes nézegetni, ahol jó áron vannak?

Előre is köszi.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.