- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsepii
tag
Sziasztok!
Ubuntu 14.04 LTS-t mennyire támogatja ez a szerver? - Van valakinek tapasztalata ilyen téren?
Köszi!
-
gg72
veterán
Ez a gen8 hangra/halkságra miként viszonyul egy régebbi N36L-hez? Már régóta tervezem lecserélni, lehet most lenne itt az idő...
-
Brogyi
őstag
Ma 60-ért Gen8. Aki akar vegye,vigye.
[link] -
nlq
aktív tag
nem tudom, hogy most sirjak vagy sirjak...
ha mar arulom gondoltam megnezem meg jobban ezeket a G8 szerverekethát amit lattam annak nem orultem...
(ha esetleg eltunne a link: a kepen a cpu kb 1/3án látszik hogy a hűtés zsirja hozzáért a procihoz a tobbi helen nem ért hozzá...
szerintetek??
ha megzsirozom talán garibukós, ha nem zsirzom akkor meg tonkremehet vagy legalabbis throttlingol ha terhelem...[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
lockdown90 #154 üzenetére
Nemrég vettem az emagnál, azt hiszem 1 év garival.
Ha regisztrálom a terméket, akkor tudok letölteni a hp oldaláról?(#155) bon: Köszönöm a linket, már fel is tettem az ILO-t, de még mindig jobban pörög a venti, mint szeretném. Lehet az új BIOS majd megoldja.
-
bon
őstag
válasz
lockdown90 #154 üzenetére
Azért ezt nem merném így kijelenteni. http://homeservershow.com/forums/index.php?/topic/5639-proliant-microserver-gen8-links/
-
Honnan tudom letölteni a legfrissebb ilo-t és bios-t?
-
kisnorbi
csendes tag
Én személy szerint nagyon (főleg a hangja miatt
szeretem az SSD-ket, láttam már rosszat, de még a desktop SSD-k is megbízhatóak.
Más, amit sajna nem bírok "felfogni" és elfogadni, hogy lehet az hogy a microserver g8 Performance/Room temperature alapján nem állítja a fan sebességét.
3 fajta healt beállítás van, amint elindul az OS rögtön beáll a hozzá tartozó értékhez a fan.
Ez normális?
Nézegetem külföldi fórumokat, ott is küzdenek. -
Brogyi
őstag
Ó NAS-ba szeretné használni. A 25 000Ft alatti kategória csak OS-nek jó. Ott is annak ami keveset ír rá. No swap. A Samsung hiába ad 10 év garit ha az írás korlátot meghaladtad akkor akár 6 hónap lesz hirtelen a 10 évből. A legtöbb SSD hamar elfogy/elfárad. Több infoért ugorj át az SSD topikba. Ott részletesen kitárgyalhatjátok. Az említett két Intel típus kifejezetten erre a területre lett fejlesztve írás korlát nélkül, de az ár az nekem nem tetszik. A smart E9-est is meg szokták adni gari határként.
Az említett topikban van aki kinyírta 6 hónap alatt az SSD-jét. Nekem USB cerkát sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest