Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Köszi mindenkinek, aki megpróbált segíteni freeNAS ügyben, megoldódott a probléma!
Az kezdetektől tudatosult bennem, hogy valami nem kóser a proggival, mert ennek úgy, ahogy beállítottam, működnie kellett volna. Mégis adtam egy esélyt annak, hogy én csesztem el vmit és hozzáértők talán tudnak valami újat mondani.
Hát nem ez volt. Minden jól volt beállítva, csak épp a proggi volt bugos. Mégpedig azért, mert figyelmetlen voltam és beta verziót szedtem a 8.2-ből.
Természetesen egy normális 8.3 letöltése gyönyörűen orvosolta a problémát, ebben már úgy műxik a dolog, ahogy kell.
Még egyszer köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest