Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Peter Kiss
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
Nekem i5 procival adták 90W-os táppal, gondolom, akár elég is lehet, de inkább fölé lőjj. Gyári spec szerint árulták 120W-os töltővel, és aksi ide vagy oda, inkább nagyobb tápot rakj alá (ha stabilan viszi is a gépet, lehet, hamar megöli magát az adaptert).
(Nekem 230W-os dokkolóval, ez meg már a másik véglet.
) -
Visormail
addikt
válasz
d@minator
üzenetére
Szerintem jórészét felismerné a win7 alapból (telepítés után windows update keresés és megnézni mit talál a hardver kategóriában). A honlapja nem túl együttműködő de az alkatrészekre egyenként rá lehet keresni, még most ha win8on megy minden és nem ismeretlen eszköznek mutatja hanem látod mik vannak benne (HWiNFO, everest, vagy akármi tesztprogrammal), akkor egyszerűbb.
Pl:
Intel HM70 lapkakészlet
Intel® HD Graphics
IDT High-Definition (HD) Audio
Cyberlink YouCam Software úgy láttam ez kell a kamerájához, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Futás, futópályák
- Spotify
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Temu
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Pyttawrx