- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeniorTilla
veterán
-
I02S3F
addikt
-
Gabor777
aktív tag
-
Gabor777
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
movax
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
-
SeniorTilla
veterán
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
peestike
senior tag
-
Pano
veterán
-
mazsifutar
csendes tag
A 840 g8-t sajnos nem, mert egyelőre nagyon kapni sem lehet. A hpshop.hu-n láttam, máshol még nagyon nem, de most ott is készlethiány van.
Ami elérhető az a 640 g8, ami hardware-re kb ugyanaz mint a 840.
De a HP-ket annyira nem ismerem.
A Linuxos elérhetőségen meg még ezt találtam.
Az Ubuntu oldalán egyebet én sem láttam.
Ezért merült fel bennem a kérdés.
Meg nagyon a típushibákat sem ismerem. -
I02S3F
addikt
-
WaterWawe
őstag
-
SeniorTilla
veterán
-
fecaga21
senior tag
-
hcl
titán
-
hcl
titán
Statisztikát nem tudok, a kernel debug üzeneteit lehet nézegetni a dmesg paranccsal. Winfowsra paff. Boot log ott is van, de még sosem néztem.
-
hcl
titán
-
ludla
őstag
-
JohnD
tag
-
JohnD
tag
-
hcl
titán
-
SeniorTilla
veterán
-
ludla
őstag
-
SZIGMA
aktív tag
-
djzolee91
tag
-
dewill79
tag
-
dewill79
tag
-
dewill79
tag
-
dewill79
tag
-
dewill79
tag
-
Victoryus
addikt
Nem találtam újabbat. Nagyon sok helyen a Windows frissítést írják a hibák okának. Fura, mert a Lenovo-ban is Realtek van, még sincs probléma. Ugyanazok az ablakok, ugyanazok a beállítási lehetőségek. Azon nem is változott semmi a 19 augusztus óta, a HP-n meg sokszor, az események fül alapján. Ok, nyilván benne vannak a javítási kísérleteim is. Lehet megpróbálom poénból a Lenovo-s Realtek driverrel

Hihetetlen sok panaszt találni hanghibára a neten, csak megoldást nem nagyon. Vagy a HP-nek, vagy a Realteknek, vagy a Microsoftnak kéne azért valamit kezdeni ezzel. -
Victoryus
addikt
Minek? Nem hardveresen rossz. Megkaptam októberben, feltelepítettem, volt hangja, majd elnémult. Láttam, hogy van rá frissebb bios, feltettem, megint volt hangja, majd megint elnémult. Minden fórumon ugyanazt szajkózzák, hogy játszuk végig a hp assistant meg a win hibakeresést, esetleg hang extrák tiltása. Megoldást azt nem láttam még. Mindegy, hogy a HP oldaláról letöltött Realtek driver van fent, vagy hagyom, hogy a Win10 találjon neki egyet. Mikrofon ok, fülessel ok, hdmi is ok, csak a beépített hangszóróval nem akar szólni.
Tippre valamelyik win10 frissítés lehet a hibás, vagy ilyesmi. -
SeniorTilla
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
-
SeniorTilla
veterán
-
Szotyi222
aktív tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Szia! Ez az ssd-d tulajdonsága:
Sequential Read Speed520 MB
Sequential Write Speed320 MB
Random Read Speed75K IOP
Random Write Speed30K
Ettől gyorsabbak az új samsung ssd pl 860.
Ram szerintem abból a szembontól nem reveláns, hogy meddig bírja, menni fog 8-al is sokáig. CPU mi van benne most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Melyik a legjobb ingyenes e-mail szolgáltató?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E782 - i5-3G I 8GB I 128SSD I DP I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A nyitott gazdaság megállapításod kicsit erős volt. Talán lesz majd valamikor, de most sajnos nincs így. Mindegy, off, hagyjuk.

Lehet teszek egy próbát külső egérrel.
Pyttawrx