Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Egy HP Probook 450 G1-be a dvd egység helyére egy ilyen beépítő kerettel betettem egy WD vinyót, azonban sajnos többször is van, hogy ha random mappákat akarok megnyitni, akkor lassan nyitja meg és egy idő után a mellékelt képen látható dolgot írja ki, majd utána már nem látható a vinyó a fájlkezelőben és a lemezkezelőben sem, csak újraindítás után tudom elérni újból.
Mi lehet szerintetek a gond?
Előre is köszönöm!

-
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Egy HP Probook 450 G1-hez keresek beépítő keretet, a cd-s egység helyére tennék egy WD10JFCX vinyót.
A jelenlegi cd-s egység a vastagabb oldalán 1 cm, a véknyabbikon 0,5 cm. Milyen márka és típus ajánlott ide beépítő keretként (amivel pl tapasztalat is van)?Előre is köszönöm!

-
djzolee91
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A cd-s egység a vastagabb oldalán 1 cm, a véknyabbikon 0,5 cm, a laptop egy HP ProBook 450 G1. Ehhez keresek beépítő keretet hdd-hez.
Pár fotó a jelenlegi cd-s egységről:
-
djzolee91
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az adatátvitel mitől, valamint mennyivel alacsonyabb itt? Úgy hallottam, hogy itt is sata csati van.
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
A laptopomba (HP Probook 450 G1) vinyó vásárlásán gondolkodok a cd-s egység helyére, egy 1 TB-os 7200 rpm-esen.
Az lenne a kérdésem, hogy:
1. A laptopban a cd-s egység helyére tett vinyó írási/olvasási sebessége megegyezik-e a dedikált vinyó helyre pakolt vinyó sebességével?
2. Érdemes-e a cd-s helyre 7200 rpm-es vinyót tenni (adattárolás, játékok és videó renderelés lenne rajta)?
3. Melyik beépítő keret ajánlott, mire érdemes figyelni?Előre is köszönöm!

-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Hp ProBook 450 G1 (i5 4200M, 4 GB DDR3 RAM) laptopomban a vinyót szeretném egy ssd-re cserélni.
Az árban nem vagyok otthon, első ssd-m lenne. Nyilván nem szeretnék túl drágát. Valamint nem tudom, hogy érdemes-e most venni, vagy érdemes-e várni még vele. 512 GB-osat szeretnék venni bele.
Mobile Intel HM87 Express alaplap van benne - ezen oldal alapján. Sima házi laptopba átlagos felhasználásra kéne (internet, Office, játék).
Olyan ssd-t szeretnék ami ár-érték arányban nem túl drága, de tartós és megbízható, nem hal meg hamar.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest