- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha gondolod, akkor írj privit! Érdekelne mi a véleményed, kifejtve!
-
I02S3F
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azon belül is konkrétan a magyar piac. Igaz, kicsik vagyunk, nyitott gazdasággal, de nagyon árézékeny a piacunk. És itt a válasz! A gyártók nem csinálnák, ha nem lenne rá kereslet. De ja! Szörnyű!
-
I02S3F
addikt
Köszi srácok!

-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 840 G8-am, INTEL SSDPEKNU51 ssd-vel. A firmware-et a hp support assitant frissíti, vagy az intel oldalán szükséges keresgélnem, upgrade után?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Kis keresés után sem találtam Elitebook 840 G8-ról túl sok infót. Videó alapján egész könnyen takaríŧatni, bővíhető a RAM benne. És az akksi csere is könnyű (Nem sok laptopot szedtem szét életemben). Miért szerepel keveset a neten? A keresést még folytatom! Érdekelnek tapasztalatok!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Bizonytalan vagyok, ezért kérdezek!
Ha veszek egy hp2560p-hez tartozó dokkolót, akkor elég-e hozzá a laptophoz tartozó tápkábel, vagy erősebb táp kábel szükséges hozzá?
A rajta levő kensington zár kulcs nélkül ugye nem tud gondot okozni?

-
I02S3F
addikt
válasz
mazsifutar
üzenetére
840 G8
A 640 g8-ról semmi a google találatok első oldalán.Szerk. : Nem áll módodban kipróbálni?
-
I02S3F
addikt
válasz
Remekelek28
üzenetére
Alternatív megoldás: altgr+j
@52910 - A specifikáció megmondta a válasszt!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Hp Elitebook 2560p-m van. Olvastam, hogy elbír két külső monitort is a VGA és a DisplayPort csatlakozókon keresztül. Ez azt jelenti, hogy két 24"-es monitort is elbírna? (Tudom a built-in ilyenkor nem működne)A VGA kártya benne elég erős lenne ehhez?
Irodai felhasználás / IT tanulásra lesz használva.
-
I02S3F
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem jó így. Főleg úgyis külső billentyűzetet használok. Plusz a gomb működik, csak kényelmetlen a használata, de ezért új billentyűzetet venni nem fogok.
-
I02S3F
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Live linux-al szerintem megoldható a tesztelés anélkül, hogy a háttértárhoz nyúlna.
-
I02S3F
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi :)!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
2 éve vásároltam egy hp elitebook 2560p-t. 55e forintért házhoz is jött. Ugyanabban az üzletben (Marseus), most a 2570p 98eft.
2560p: 4giga ram 120gb ssd, 2. gen i5
2570p: 8giga, 256giga ssd, i7 2. genElképzeléseim szerint 20-25%-al lehet gyorsabb az enyémnél, az ára viszont közel a duplája.
Ennyit romlottak az árak a vírus miatt?
(Mindkettő gép értelem szerűen használt)
-
I02S3F
addikt
válasz
Pandimakaay
üzenetére
Milyen típus? Új? Vagy használt, ha hasz nált, akkor mióta használt? Akksi lett tesztelve? 100%-os a kondíciója?
-
I02S3F
addikt
válasz
dewill79
üzenetére
Szia! Köszi a segítséget! Csak agyalok! Ha lett volna benne potenciál lehet beruháztam volna ebbe, mert most van benne 8 gb ram és úgy informálódtam, hogy nem éri meg 16-ra bővíteni. (vm-hez akartam több ramot dedikálni, hogy gyorsabb legyen, de az én felhasználásomhoz - cli only tanulás - nem indokolt. Azt írták az i/o jobban beleszól a sebességbe, innen a fenti gondolatkísérlet)

-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Elitebook 2560p be hülyeség beépíteni a dvd-rw helyére egy keretet, abba ssd-t tenni és raid0-ba kötni, hogy gyorsabb legyen a gép?
Gondolom ez egy laptop, tehát natívan nem támogadja a raidet. Szóval? -
I02S3F
addikt
Sziasztok!
A hp elitebook 2560p-mban van 1db ddr3 1333mhz 8gb Samsung ram.Ha 16gb-ra akarom bővíteni, akkor emellé csak ugyanilyet tehetek? Mi van, ha más márkájú 8gb-os modult teszek mellé, de azonos paraméterekkel?
(2slot-os a lapos)
Ok: Nem nagyon látok Samsung márkájú ilyet ( ebay-en a címben írja, hogy samsung, de a részletekbe belekattintva írja, hogy "unbranded", tehát noname.)
-
I02S3F
addikt
válasz
magellan2600
üzenetére
A tapadását valami másik bevonattal nem lehet megoldani? (Ha nem találnál hozzá "pöcököt")
-
I02S3F
addikt
Kész a tisztítás, karbantartás. 4eft volt kis maszek boltban. Azt mondták, hogy főleg a paszta volt kiszáradva. Mondták, hogy laptop függő, hogy meddig bírja így. Örülök, mert tudom, hogy a karbantartástól picit növekedik az élettartam :).
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha Synaptic-ról van szó, akkor nézz szét a beállításaiban.
-
I02S3F
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Dokkolót csak akkor érdemes venni, ha ki is használom a csatlakozókat? Ha csak 1-el több usb portra van szükségem, akkor jobban járok egy usb hub-al?
Ez az észjárásom, de javítsatok ki!
-
I02S3F
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Köszönöm szépen! Akartam kifúvatni munkatársammal, de azt mondta, hogy mivel nem hangos a venti és nem jár állandóan, akkor pasztázni sem szükséges.
Ezek szerint szerinted érdemes lenne kifúvatni, pasztázni? Azt hiszem 2 éve nem lett hozzá nyúlva.
Az előző választ köszönöm!

Ssd van benne!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Elitebook 2560p-mban i5-25xx van. Meddig fogja bírni a böngészést szerintetek?
Azt az információt kaptam, hogy ha később felbővítem 16gb ram-ra, akkor még menni fog egy darabig.
Mit gondoltok?
Cél: megmaradni ennél a laposnál amígcsak lehet.

-
I02S3F
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Alányúltam egy csipesszel, de szerintem csak tönkre tettem. Olyan mérges vagyok, meg ideges.
Leszedhető egyáltalán a gomb? Erőszak nélkül?
Szerk. : Sajnos már nem is működik a gomb erősen nyomva sem. Erősen meglazítottam. És ezt csak magamnak köszönhetem, mert nem tudom az eszemet használni problémamegoldásra!

Csak szervíz hozhatja helyre?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
2560p-m van (Elitebook) és beragadt a backspace. Csak nagyon erősen lenyomva veszi be a gép a gombot. Ellenállásba ütközik az ujjam, amikor nyomom. Nem lehet gyengéden lenyomni, mint a többit.
Mit tudok tenni, hogy jó legyen?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
HP EliteBook 2560p burkolatát mivel törölhetném tisztára? Vannak rajta fehér foltok, talán kiöntött ital rászáradt maradványa. Próbáltam már sebbenzinnel, de az nem hozta le!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! 1 éve vettem használtam egy 2560p Elitebook-ot. Kapott +4 GB ram-ot (most 8 van) és szeretném a gyári ssd-t is lecserélni. Ezzel mennyit fog gyorsulni a gép? Ez van most benne és mondjuk vennék egyet most 15e-ért.
Ha tennék bele 16GB RAM-ot, azzal sokáig elmenne? A CPU meddig fogja bírni a netezést?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.