Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Itt kaphatsz tippet, hogy mennyit ér.
100k körül mit érdemes?
Ilyen árkategóriában előfordul például az általad említett 6570b mellett 8570p is.
Valami renew gépet is nézhetsz "leharcoltak" helyett, de az valószínűleg több lesz 100.000-nél.
Esetleg több tippet adnak majd a többiek, akik gyakoribb vásárlóként, netán forgalmazóként vagy eladóként nálam járatosabbak a bizniszben.
-
Dhampir
félisten
Nem tudom, hogy milyen lehet annak a játéknak a gépigénye, nekem a 6570b HD-felbontáson és 2*4 GB RAM mellett elfuttatta a Stalker játékokat, megfelelő beállítás mellett, de nem alacsony grafikával. Sokat ugyan nem játszottam vele, csak kipróbáltam, és egész érdekes volt, hogy játszani is lehetett rajta.
A 6570b létezik csak a processzorba integrált HD 4000 kiadásban, és olyan, ami az integrált mellett AMD Radeon 7570M videokártyát tartalmaz, de utóbbi sem túl erős. A ProBookok közül azok nagyobb teljesítményűek, amikben Radeon 8750M található.
-
Dhampir
félisten
A 6570b régebbi hardver, Ivy Bridge köré épült, a fedele erős és hasznos kis funkciógombok is vannak még rajta.
A 650 G1 érintőpadja nagy, kényelmes (a G1-et használod?), újabb Intel Haswell procija van...
Egyébként mi nem tetszik egy olyan jó notiban, mint a 650 G1? Összetojnám magamat az örömtől, ha olyan jó üzleti gépem lenne.
-
-
Clemi
veterán
Szerintem a kérdésedben a válasz! proci és memória bővítés után magától egyszer csak kikapcsol Első lépésként tedd vissza a régi memóriákat és ha úgy nem csinálja, akkor a memóriákkal van a gond, de én inkább a procira tippelek. Vagy egyszerűen rossz, vagy nem megfelelő hűtés miatt (nem jó pasztázás akár) túlmelegszik és lekapcsol.
-
-
-
-
A 2 és 3 ezres sorozat már régi, nezd meg alaposan a gépet mielőtt megveszed (ez igaz minden más idősebb gépre is).
i7-tel természetesen voltak és vannak most is, ez nem a kategóriát, hanem a felszereltséget jelöli. Van olyan Pavilion dv6/7-es, ami komolyabb hardverrel bír, mint a hasonló méretű Envy.
-
Hát elég sok
Az envy fémházas prémium modell, a Pavilion középkategóriás. Mostanában műanyagházas, de korábban fém volt ez is.
Az envyk hangja is jobb, 4+1 (vagy 4+2) hangszóróval.
Envy billentyűzete világít
Leap Motion, 3D kijelző, ilyenek is vannak az envyben, paviban nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest