Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
azzal h. kikapcsoltad a sata nativ mode-t éppen csak 30% kal vetetted vissza a notebook teljesítményét
Ezt már nem először írod le. Alá tudod támasztani valamiféle teszteredményekkel? Saját módszer is jó, csak akkor reprodukálható legyen, hogy bárki el tudja végezni a tesztet. -
bocX
tag
thX grat!
igen, 7300 jó szép, tetszik, szolid letisztult forma, a billentyűzet anyaghasználata, és a nyomogatása kevésbé jön be, de megszokás kérdése.
nos mivel a hétvégén nem volt PH, igy rászántam magam
és nekiálltam olvasgatni itt-ott. azóta win sp2 felment, meg egy csomó driver, én spec hp honlapjáról szedtem, van amit a 7300driver oldaláról van amit a 7400-ről, mert egy csomó minden a 7300om nincs rajta. 
azóta BT is megy, nagy nehezen sikerült hozzá drivert találni, asszem a 8220as noti integrated modul with BT driverrel felismerte, valami forumba akadtam rá.
a korábbi hsz-edben irtad a sata módot hogy lehet aktivizálni, nos, én nem irtam ujabb win lemezt csak ezért...kipróbáltam a ''klikkelőkirályoknak'' cimű 2. javallatot amelytet te nem próbáltál ki, ami .pdf formában volt, simán működik a dolog - jelzem akkor, én kipróbáltam.
szóval kezd összeállni a noti mindenféle formába. 
a videokártya driverrel nekem nincs bajom, ill nem vetetm észre semmi furcsát, szal sztem ez is jó, hogy miben jobb azt nemtudom.
ettől függetlenül annak a driver cd-nek örülnék majd, ha elküldöd.
thX!
-
polip
addikt
csak egy apróság...
a meghibásodási mutatót én tettem fel a weboldalunkra, az itt közölt adatok onnan származnak [link]
a dolog a szervizünk hivatalos javítási statisztikái alapján készülnek, de ezek az adatok a GARANCIAIDŐN TÚLI!! meghibásodási adatok!
Ezekbe a garanciás javítások nincscsenek benne, mert nem lenne reális (hiszen MSI és Albacomp szervi vagyunk, így azok az adatok kiemelkedőek!) -
bocX
tag
nos, sok rosszat nem olvastam róla, teccik nekem is.
épp láttam FSC lapot 190e-ért 2 giga ram, nem integrált vid, meg minden pompa, de soha nem vennék...nem teccik, legalábbis laptop-ba soha nem vennék FSC terméket, a laptopjaik kijelzője sem tetszik. Dell - kicsit drága a felszereltséghez képest. Albacomp-ról sok rosszat nem hallottam. Acer maga a márkanév nekem kinai-nak tünik
nem jön be, medion számomra megintcsak noname, MSI-ket nem szeretem annyira, Sony drága, IBM sztem meg nem olyan mint a régi IBM laposok, szal HP. Meg én mindig Intel párti voltam, kitartok Intel mellett (AMD sőt AMD&ATi kombó főleg felejtős). Alapvetően jókat olvastam róla (HP)...amiket te is irtál, driver az kicsit körülményes, de nem megoldhatatlan, meg kicsit az interfészek lehetnének kicsit többek rajta, pl S-video, de alig használom a mostnai a gépemen is, pedig van tunerem, mindenfajta csatim, régen videotszerkesztettem, mára már abbamaradt. HP szumma szummárum bejön, összeségében jókat olvastam róla. Egyébként nx7300-at néztem kezdetektől fogva, de most láttam nx7400et (notebookstore-nál ahogy linkelted).
HPQ nx7400 (RH640)
business class
• 15.4''WXGA (1280x800pixel) Brightview™ TFT
• intel GMA-950 maximum 224MB video
• Core2-Duo T5600 (1.83GHz/2MB/667)
• 1024MB DDR2
• 100GB HDD
• DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g)
• Bluetooth
• FreeDOS
• asis • 1év garancia
ez most 167e
szóval most ezzel szemezgetek
szerk. és köszi a helpet!
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PayPal
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

és nekiálltam olvasgatni itt-ott. azóta win sp2 felment, meg egy csomó driver, én spec hp honlapjáról szedtem, van amit a 7300driver oldaláról van amit a 7400-ről, mert egy csomó minden a 7300om nincs rajta. 
nem jön be, medion számomra megintcsak noname, MSI-ket nem szeretem annyira, Sony drága, IBM sztem meg nem olyan mint a régi IBM laposok, szal HP. Meg én mindig Intel párti voltam, kitartok Intel mellett (AMD sőt AMD&ATi kombó főleg felejtős). Alapvetően jókat olvastam róla (HP)...amiket te is irtál, driver az kicsit körülményes, de nem megoldhatatlan, meg kicsit az interfészek lehetnének kicsit többek rajta, pl S-video, de alig használom a mostnai a gépemen is, pedig van tunerem, mindenfajta csatim, régen videotszerkesztettem, mára már abbamaradt. HP szumma szummárum bejön, összeségében jókat olvastam róla. Egyébként nx7300-at néztem kezdetektől fogva, de most láttam nx7400et (notebookstore-nál ahogy linkelted).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx