Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dana36
üzenetére
Én régen Óbudán a Delta vagy mi volt a neve oda vittem a Bogdáni útnál van. Azok jól megcsinálták a garanciális tisztítást a gépen
Még halkabb lett, mint gyárilag volt. Bár előtte belekötöttek a papíron egy elírt számba, így a boltba visszamehettem másfél év után, hogy írjátok már újra. Néztek nagy szemekkel, de megcsinálták persze, aztán a HP nál is reggel leadtam a gépet, erre délután hívtak hogy kész van mehetnék érte. Gondolom éppen uborkaszezon volt.Asus notival meg ugyancsak Óbuda fixdirect asszem az volt, velük abszolút jó tapasztalatom van.
Aztán vannak itt tapasztaltabb tagok, majd mondanak mást
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Flint 2 OFF topik
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Még halkabb lett, mint gyárilag volt. Bár előtte belekötöttek a papíron egy elírt számba, így a boltba visszamehettem másfél év után, hogy írjátok már újra. Néztek nagy szemekkel, de megcsinálták persze, aztán a HP nál is reggel leadtam a gépet, erre délután hívtak hogy kész van mehetnék érte. Gondolom éppen uborkaszezon volt.
Pyttawrx