- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
válasz SeniorTilla #43264 üzenetére
Azt most lehet,hogy benéztem.A kapcsolós caddy-k miatt gondoltam,hogy lehet valami elektronika benne, de most utánanéztem és csak a 3. érintkezőt kapcsolja ki-be. Pedig itt is szoktak keresgélni bevált típusokat,amik nem pörgetik folyamatosan a vinyót vagy nem dobálja el a caddyt a gép.
(nyilván a különböző interface-k közötti sztoriknál van elektronika (pl.:ide-sata) )
Ha valakinek van egy szem előtt lévő SATA-s caddy-je és 2 perc szabadideje, kérem, hogy szedje szét és ossza meg velünk,mi rejtőzik belül.Cserébe csak az emberiség megbecsülését tudom felajánlani meg persze nagyon szépen megköszönném.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Delta Force (2024)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest