Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spyduck
üzenetére
Kösz

Jó nap ez a mai
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem a reklám miatt mondtam. Egy fullos GAMER noti belekóstál a 300-ba, ezt én elég jól tudom. Igaz, mindenkinek mások az igényei, és főleg a pénztárcája, de a "Fullos Gamer" talán kell, hogy jelentsen valamit. A mai napig is itt vannak a HDX20-asok, amiből egy nekem is van. Na, ez fullos gamer gép. Pedig csak 800MHz-en dolgozik a rendszer, mert nem mai kiadás. Amikor 1920x1200-ban játszol minden játékot gyakorlatilag hibátlan FPS-sel, az már jelent valamit. Mellé jön az a hang, amihez nem kell külső hangrendszer, mert a gép saját hangszóróin is nagyon jól szól. Emellett a teljesítmény mellett pedig a gép hűtésének hangja alig hallható, és a további extrák is elkényeztetnek.
Nekem ezt jelenti a fullos gamer gép, és nem tudok ilyet vagy hasonlót adni, mert jelenleg nincs forgalomban. Most vettek meg egy vevőmtől egy ilyen gépet másodkézből, és az új gazdája írt nekem, hogy mennyire szereti. Ez az, ami azt jelenti, vásárlói visszajelzés... Nem pedig a konkurencia háttérszagú kommentje...érti, aki érti.
Én azt mondom, hogy ha valaki csúcsgépet akar, akkor muszáj rááldoznia időt és energiát, hogy megkeresse, mi a számára megfelelő. Nem lehet mások véleménye alapján gépet választani, mert könnyen csalódás lehet a dologból, és ilyen árkategóriában ez már fájni fog.
Ma délelőtt jött egy vevőm, aki elsőre nem tudta igazán, melyik gépet szeretné megvenni. Még a HP ügyfélszolgálatot is felhívta innen, hogy ellenőrizze a gépet és a win7 upgrade-t. Persze minden rendben volt. A lényeg az, hogy a HDX16-ost választotta egy nagyon jó dv7-essel szemben, és teljesen meg tudom érteni. Nekem mindegy volt ,melyiket viszi el, de a saját szeme meggyőzte, hogy a HDX egy más világ. Ezt a paraméterek alapján nem lehet így eldönteni, mert papíron a dv7 volt a jobb. De a valóságban a HDX magasan megveri a többi Paviliont, és ezt évekre lehet garantálni. Örök darabok, mint ez a Sárkány is, amin most ezt írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx