Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
9gen civicbe navigációt szeretnék tenni-tetetni...van esetleg valakinek javaslata hol és mit érdemes. A gyári többszázezres verziót azért kihagynám...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Olvasom,hogy olajakról megy a diskurzus....Szóval egy új 2015 évi 1.8 Civic-be amibe eddig összesen 8000km van a két év alatt ,mehetne szintén az 5w30-as olaj pl amit írtok a Sustina?! Nagyon keveset járok vele az is kis távokon kb.30-50 km,soha nem pörgetem még kb 4000 felett nem is volt a fordsz.mérő mutató és mindíg melegítem indulàs előtt kb 10-15 percet!
Igazából ,mivel 4000km- ként kidobom az olajat ezért gondoltam talán igy felesleges bele a drágább olaj?!
Olaj -levegő- pollen szűrőt is tudnátok olcsóbban mint a szervíz árak esetleg?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Gabesz84 #44747 üzenetére
Szia!
Milyen camot szereztél be erre a célra illetve ha van infó megosztanàd?! Szintén ilyen civic van nekem is és tennek én is bele kamerát.
Köszi!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Motion_Blur #37623 üzenetére
Szia!
Nekem egy 9gen 1.8 sport van.Tökéletes mindene egy dolog ami kicsit zavart,hogy ebben a felszereltségben nincs még xenon gyárilag!!
Jó a fogyasztása igaz még csak 4500km van benne összesen....Nagyon szeretem,könnyű kezelni minden kézre áll egy picit zavar hogy a kormány magasság a kmóra helyzete és az én testmagasságom nehezen összeegyeztethető síkokat alkot.
A hátra történő kilátás a hátsó ablakon át veszett fejsze,de van ugye tolatókamera és jól pozicionálhatóak a tükrök is.A külső nekem nagyon bejön,igazi sportos dizájn szerintem.A futómű csendes,jól irányítható a váltó igazi profi élmény!Jó az áttételezés fantasztikusan oldották megy hogy szinte alapjáraton autózhatunk akár 6.fokozatban is a városban és így igen jó fogyasztási adatokat kapok.
Én nagyon elégedett vagyok...csak a xenon hiánya
Hirtelen ennyi...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki légterelőt,már olyanra gondolok amit az ajtóba kell bepattintani a felső keretrésznél. Civic 9 genhez keresnék az első ajtókhoz.Tudnátok címet ahol érdemes venni és milyen márkát vegyek?
Kellemes napot mindenkinek!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz !Overdose! #32702 üzenetére
Nem járok arra és messze is van inkább magánszemélytől venném....
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz tboy93 #32484 üzenetére
Szia!
Márkaszerviz horror ár szerintem...legalább is nem akarok 6-8000.-ft fizetni 4 db műanyag kupakért...Keressek akkor ebay-en....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
9gen sport Civic gyári alufelnikhez keresnék középkupakot....volna valakinek infója...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Még kb. két hét és át tudom venni az Civic 1.8 Sport autómat.Amit szeretnék kérdezni hogy a két hátsó oldalablakot fóliáztatnám talán az elsőket is illetve előre érdekelne az ablakokhoz légterelő...ezeket hol tudnám beszerezni BP-n?Van ajánlott szaki akit érdemes felkeresni?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz Snoop-y #30634 üzenetére
OK..értem mit mondasz. Félreértés ne essék ,tudom miről szól a dolog.Projektorokat javít az egyik munkatársam kb. 10 éve szóval láttam nála párszor hogyan fókuszál be egy izzót a foncsor adott pozíciójába, értem a működési elvet.Azt tudom milyen a xenon és hogy a hagyományos izzók legalább is kb 5 éve meg sem közelítették a fényerejét.A LED azonban más dolog ....a cégnél ahol dolgozom gyártunk lámpatestekbe led sorokat és döbbenetes fényerőket produkálnak.
Ezért szeretnék ,ha lehet olyan emberkét megkérdezni aki használt már ilyet....a többi csak "városi legenda" szerű állítás jelenleg!
A xenon-ról letettem már,az gyári verzióban tényleg drága lenne.
A másik kérdésem a hátsó szárny opciója 9gen-hez....ezt sem találok sehol?!...leget két év alatt nem terjedt el ennyire??
Végül természetesen marad egy kis tuningon járó gondolatom is!Nem 9.9-es autóra gondolok,de kis plusz tartalék ugye jól jön,ha van a tarsolyban.Szóval egy kis extra levegő és némi optimalizált vezérlő program amit szeretnék a gépbe.Sok esetben a gyorsulás javulása a plusz nyomaték jól jön!
Van ajánlott szaki ilyen területen is?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
A LED fényforráshoz visszatérve.... DE volt aki próbálta már???Mert a tapasztalat többet jelentene....
Mert pl.elemlámpa esetében a cree led bizony elsöpör minden mást...de szeret melegedni így csak jó hűtés mellett ajánlatos!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
A jövő-jelen LED technikájával mi a helyzet??Ilyennel találkozott már valaki?Úgy látom ezek egy az egyben használhatók a gyári lámpatestekkel és videók mérések alapján felérnek a xenon tudásával...
-
206 cc
senior tag
-
206 cc
senior tag
válasz tboy93 #30570 üzenetére
"a xenon magasságállítása nem egyezik meg a gyári magasságállító motorral"...gondolom valami elektronikus giroszkóp vezérli...
A crx fórum rendben lenne de a srácot nem lelem egyelőre ...ha bontó akkor van esetleg jó hely itthon is vagy kintről lenne érdemes beszerezni lámpatestet?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz tboy93 #30568 üzenetére
Lámpamosó van benne gyárilag is....legalább egy már adott.Szóval lámpatestet kitől is kell megkérdezni?Az automata magasságállítás a lámpatest része vagy hogyan működik pontosan?
-
206 cc
senior tag
Srácok ilyet használt már valaki??
-
206 cc
senior tag
válasz xcbiker #30563 üzenetére
Nem tudom még milyen,de xenon volt az előző autómba és ahhoz viszonyítanék....ebben gyárilag az még nincs....illetve csak a magasabb osztályhoz jár,de mivel kifut a széria már nincs olyan.Az új 2015 széria nekem már sok ,1milla kb. a különbözet.
Szóval ha van ötlet szívesen fogadnám....akár linkelt oldalak,fórumok vagy bármi.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Még csak mint leendő Civic tulaj érdeklődnék itt.Egy új 2014-es modellbe (Civic hatchback 1.8 sport)milyen megoldások vannak az első lámpa tuningra ha lehet így kérdezni?Illetve egy hátsó "szárny" is érdekel, ha van hozzá?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest