- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Az annyira nekem sem gond, 80%-ban én is egyedül megyek. A leírásban sem láttam erre utaló szöveget, lehet akkor ez ennyi.
Köszi! És neked is tboy93!
Megvolt az eredetvizsga, tiszta mint a hó, a jóember megdícsérte, hogy milyen szép autó. Holnap átiratom és onnantól kezdve rock and roll. Olajcsere szűrőkkel jövő héten és remélhetőleg egy időre megvagyok.Megrendeltem az első krómcsíkot, holnapra itt is van. Most boldogság van, bár ilyenkor még pár napig 10 percenként nézem majd az olajszintet, vízszintet...
De ez nálam alap. Majd az első hosszabb út (2-300km) után leszek igazán nyugodt, ha akkor is minden rendben lesz. Az olaj-/vízszintet amúgy is nézem kb. ezer km-ként.
5.5 liter olaj kell bele azt írta a kezelési útmutató. Meglepődtem, hogy benne van hogyan cseréljünk levegőszúrőt, pollenszűrőt...a legtöbb gyártó ezt nem rakja bele a kezelésibe. Max. service manual-ba.
Olajból milyen viszkozitású kell egy 228-at futott 2.2 i-Dtec motorba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Íme, a One UI 8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest