Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
válasz
tboy93 #30030 üzenetére
Önindító densos, itt a probléma, tehát 2001-től gyártott toyotákba, lexusokba, acurákba, suzukikba, és hondákba ez a xar megy(meg még egy két japcsiba), tegnap egy két három éves suzuki swiftet indítottak hidegben és olyat pörgött az önindítója, hogy megijedtem szó szerint.
Én darabokra szedtem, úgy bendix csapágyazás, új zsírozás, a csapágy kotyogott egy kicsit.
Pár hónapig jó volt, és utána megint adta a hangot, csak nem olyan durván, hangosan.
Viszont van a crxfórumon, akinek jó lett utána.
Van, akinek ugyanúgy adja a hangot javítás után.És mit ír nekem a service manual? 3! évente szét kell szedni az önindítót és a megadott kenési utasítás alapján zsírozni, ahol kell.
A hang az miatt van, hogy a bendix lassan húz vissza, lendkeréknek és az indítómotornak nem lehet semmi baja, több embert megkérdeztem, szerelőket.
Ez olyan kb, mint a nyelestengely csapágy hangja, együtt lehet vele élni.De pesten Imi szakszerűen meg tudja mégis csinálni, érdekes, ő megcsinálta gregonak, és jó is lett.
Nekem itt fehérváron a nagy hondás szakik darabokra szedték, csapágyazás, zsírozás, és mégis adja a hangot...Megállni nem fog tőle az autó, sajnos ez a típusú önindító ennyit tud, ez nem a honda hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Abus Viantor sisak
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest