- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #27133 üzenetére
hahó,
megtudakoltam a hrv cvt váltót, csak nem tudtam írni, mert valaki felnyomott sértődöttségében és egy túlbuzgó mod kiszórt rám 1 hetet...no, a lényeg:
a cvt váltónál idővel az inditó kuplung cserés lesz, ami alaphangon 100e ft felett van, plusz egyéb alkatrészek, jó fajta gyári olaj etc, munkadíj 80e ft körül, szóval egy laza 250e ft-os kiadás kapásból...ami az árak alakulását illeti: sajnos ez ilyen, mindenhol ez van, senki sem viszi, akkor leviszi, jelentkeznek ketten, máris azonnal emel 20%-ot vissza és magyaráz, ha kérdőre vonod, hogy ez mi volt, akkor még meg is sértődik nagy pofával... :-/ cigányok ezek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #27133 üzenetére
Basszus, ezt kb. 3 hete néztem. A tulajdonosa 2,6-ért árulta, fel is hívtam, mondta h sok érdeklődő van rá, a hétvégén valószínű eladja.
Látom már a nepperünk 2,9-be fel is rakta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Gurulunk, WAZE?!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest