Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz DeathAdder #32490 üzenetére
Ennyiért tudsz szabatni. Negyedéért is.
És belevarrják Neked a logót, anyám tyúkját, bármit.Géza jól mondja.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
LógaGéza
veterán
válasz DeathAdder #32493 üzenetére
Jól rémlett, a mindenes Gere Vivien volt, itt meg is találod a webshopjukban
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
nagyúr
válasz DeathAdder #32487 üzenetére
60k használt szőnyegért?
Az azért elég szép...Remélem sikerül valahogy kitisztítanod a mostanit.
Més que un club!
-
runner 125
nagyúr
válasz DeathAdder #32493 üzenetére
Első körben én a ragasztó gyártójánál próbálkoznék, h mi oldja.
Próbálkozhatsz mindenféle vegyszerrel, csak nehogy a szőnyeg anyagát is megkapja valamelyik.Nekem ők varrtak vagy 10k-ért 4, méretpontos szőnyeget. Semmi csicsa, egyszerű feketéket kértem, fekete szegéllyel, egy szürke Honda logóval. Teljesen rendben vannak.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
demars
addikt
Sztem dobd ki!!! Kínlódsz vele órákat és végül foltos, tépett (sok erős keféléstől) és csúnya marad. Utángyártottat lehet kapni pofásakat... Lógéza dobott linket, de tuti van több helyen is... Énis venni aakarok mert a koptatom elkopott és elakad a sarkam.
runner125 : nem csúszik el amit varrtak? Milyen a szőnyegek alja? Ki be szálláskor "tolja" az ember... Utálom, ha elmozdul...
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Winner_hun
titán
Igen, menj neki benzinnel. Aztán gyújts fel, benzinnel jobban ég
Fehér ragasztó? D2? D3? D4?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nagyúr
válasz DeathAdder #32506 üzenetére
Szíve joga annyiért árulni max a kutya nem veszi meg. Azért én 60k-t egy használt szőnyegszettért biztos nem adnék.
Més que un club!
-
LógaGéza
veterán
válasz DeathAdder #32508 üzenetére
Én tuti szövetet rendelek, a plüss szerintem nem "illik" bele. Piros hímzéssel, és piros szegéssel.
Azt nem tudom, hogy van-e felfogatóhely benne, rémlik valami, de nem vagyok benne biztos, és csak késő este érek haza...
Neked van benne?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
runner 125
nagyúr
válasz DeathAdder #32512 üzenetére
Kb. 18 x 90 mm lehet, de ez csak tipp.
Csinálok majd, viszont most 1,5-2 hétig biztosan nem leszek otthon."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
LógaGéza
veterán
válasz DeathAdder #32519 üzenetére
Nekem is igy rémlett, csak nincs hozzá patentom, és robbantott ábrán se találtam meg milyen kell... Neked azok megvannak?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Winner_hun
titán
válasz DeathAdder #32506 üzenetére
Vízbe tedd bele. Ha nem segít fél nap ázás akkor D3-as valószínűleg. Azt még forró vízben meg lehet próbálni, de én nem túl sok esélyt látok rá hogy kijöjjön belőle.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #32541 üzenetére
Egy srác megveszi a szűrőmet.
Van neki egy mosható k&n betét a gyári dobozba de többre vágyik, ezért veszi meg az enyémet.Szerintetek átvegyem tőle a kn betétet, vagy inkább papírszűrőt vegyek a gyáriba?
Valamit úgy is vennem kell, ezért kérdezemazért tetszik a kn mert mosható, és van is egy egész doboz kn tisztítóm és olajozóm, ellenben a papírral amit cserélni kell.
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32546 üzenetére
Én kocsiban nem használom, de a motorosoknál eléggé közkedvelt..
Nálam is vesznek egy szűrőt+ápolót és elvannak egy ideig vele
Főleg aki csak gyári szűrőt vagy K&N-t tud belerakni szinte azonos árban, az jobban jár az utóbbival..
De vigyázz mert láttam már jópár kamu K&N-t... Egy ilyen szűrő 20+Ft, ami elég sok embert eltántorít...
Viszont egy egész direktszűrős rendszer viszonteladói kedvezménnyel is 35...
Vagy van kicsit másféle is 65ért...Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
!Overdose!
őstag
válasz DeathAdder #32546 üzenetére
Én gond nélkül használtam K&N-t a Prelude-ben. Bátran ajánlom.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Tegla80
addikt
válasz DeathAdder #32549 üzenetére
He?! 35ezer forintot ad neked ezert?
Nagy az isten allatkertje ez teny,de ,h ennyire azt nem gondoltam volna.....Sony® & PlayStation®
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32551 üzenetére
Jó üzlet. NEKED
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Tegla80
addikt
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32549 üzenetére
Mi ennek a szűrőnek a cikkszáma?
-
nagyúr
válasz DeathAdder #32555 üzenetére
Egyebkent a direktszuronek a hangon kivul van valami mas elonye/hatranya?
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32555 üzenetére
Ha eredeti akkor a dobozon rajta kell lenni nagy betűkkel.
De most nézem a K&N hivatalos oldalát és Direkt szűrőt csak rendszerrel együtt árulnak...Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
nagyúr
válasz DeathAdder #32558 üzenetére
Nekem is tetszik a hangja, de ha megcsapolja a szereny 90 ponibol allo menesem akkor felejtos
-
gaga1
tag
válasz DeathAdder #32588 üzenetére
Tanusithatom,hogy milyen dragak a 6gen-ek
Szelvedojavitas,lampapolirozas,autoalkatreszek
-
zolynet
veterán
Az tényleg jó vétel lesz ha eladja.
Mindig is nagy differencia volt a vti-k ára között, ahogy most is ~700k-tól ~1.5millióig.
Ott van Lucky gépe, senki sem érdeklődik rá, pedig tele van jobbnál jobb cuccal. (ami 1.695misiért van fent)
Csak a motortérben közel 1misi van. Ha elkezdené kiárulni biztos ráharapnék 1-2 dologra, pl arra a skunk2 szívósorra régóta fáj a fogam.Megvan az oka a cai problémának?
Most olvastam crx-en h üzemanyagszűrő cserét javasolnak, jó diagnózis lehet.
Hamarabb járnék utána mint adnám el.[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #32593 üzenetére
20-30lóerőt egy cai-tól meg egy progitól tuti hogy nem kapna.
Mose-R-nak van kb 230-240lova, de ott azért került egy s más a motortérbe.
Nagyon kíváncsi leszek mi fogja megoldani ezt a furcsa problémát.
Ne szakadjon meg, ne add el.Life is too short to stay stock!
-
honda23
aktív tag
Lesz neki rá 11 misije?
Ez tuti nem benzinszűrő, akkor most is csinálná a torpanást, sokminden lehet, én nem cseréltem még sem az ep3-ban két év alatt, sem a mostani accordban. Ezekbe csak gyárit szabad rakni, utángyártott nem jó, még a mérete sem, menet stb.
[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
demars
addikt
válasz DeathAdder #32612 üzenetére
Ha a lámpa kigyullad azért még nem kellene a rendszerből kifogynia... vagy tévedek?
Gyakorlatilag szinte nulláig ki tudja szívni, mert úgy van kiképezve a tank alja, hogy oda folyik a benya... plusz még a rendszerben is van valamennyi... Vagy nagyon éles kanyarban történt???Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz DeathAdder #32616 üzenetére
Elhiszem, hogy ez okozta nálad... csak picit fura számomra... Lehet belenyúl az elektronika a lámpa felvillanásakor valamibe?? ( csak hangosan gondolkodok... )
Vagy nem jól mér és annyira kevés benne a benya, hogy levegős lesz...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz DeathAdder #32618 üzenetére
Most, hogy írtad én is nézegettem a szűrőket, de nem tudom az enyémbe milyen lenne jó...
Amúgy olvastam crx-en amit válaszoltak és néztem a videjót is...
Remélem tényleg "csak" ennyi volt a gond...!!!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #32616 üzenetére
Ez kb olyan mint hogy mi inkább túltöltjük az olajat, mert ugye járunk ringezni, és ott azért van hogy inkább az egyik oldalt van az olaj az erősebb kanyarokban. A túltöltés nem azt jelenti hogy kicsordul a mociból.
Kevés benyánál egyszer állt Póki úgy hogy padkára (= ferdén) és rossz irányba, azaz nem tudott beindulni a kocsi mert nem tudott felszipákolni benzint. Nem értettük mi van, elmentünk 5liter nyálért, indult egyből. Csak utólag jöttünk rá hogy mi is lehetett.gaga1: grat a gépsárkányhoz, sok balesetmentes km-t .... elsőre csak óvatosan szokd meg a ménest!
-
honda23
aktív tag
válasz DeathAdder #32612 üzenetére
Akkor ez nonfl hiba, mert én sokat mentem vele így este gyorsulgatni, és nem volt benzinem, simán kihúzattam 210-ig 5-ösbe, majd 6-os 225-230-ig, semmi gondom nem volt sohasem, benzinszűrő eredeti gyári van még benne, amúgy már megy Pesten, 700km belement, az új tulajnak fülig ér a szája. Javítás drága volt és tökéletes lett.
Ha koszosabb a benzinszűrő, okozhat olyat, hogy előbb jelez a tankoláslámpa? Ezen már agyalok egy ideje, a mostani accordomban is az eredeti van még.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
válasz DeathAdder #32618 üzenetére
Akkor nálad valami nagy gubanc van az autóddal, nekem a fl ep3 gyári! légszűrővel kb 7-8e ft, úgy ment, mint a golyó, gyönyörű hanggal, mert kör alakú a szűrő és pörgeti a levegőt a házban.
Ha nem megy, az elég érdekes. Igaz, nekem nem gyári kipuff volt rajta, de a gyári is jó, nem fogja az autót.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
EQMontoya
veterán
válasz DeathAdder #32640 üzenetére
Levenném a tankot és átnézném, az AC-vel együtt.
Same rules apply!
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32640 üzenetére
Ajj basszus... Én is papásan használom a kocsit, és heti 1x hajtom meg, nehogy bepunnyadjon.
Tehát a gyári szűrőhöz képest se előnye-se hátránya, csak jobb lesz a hangja? Viszont akkor megfontolandó... Most hogy nincs hátsó dobom, megtetszett a sportos hang, tehát biztos nem gyári megy alá, hanem egy kicsit hangosabb.. Nem -nemakarok hülyegyerek autót.
Zolynet tegnap elgurult, igaz, hogy menni nem tudtunk a kocsival, mert sietett, de 2tömbbel arrébb is hallottam, ahogy nyomja neki Viszont nekem már lehet sok lenne az, nemtudom. Tanácstalan vagyok. De lassan kell a kipu, mert júlisuban vizsgázni kell vinniEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32649 üzenetére
Azért annyira nem papásan, amennyire te gondolod. Most azért jólesett Budáról visszafele jópár kigyorsítás! Nem szoktam mindig hajtani, csak amikor megjön a kedvem, Heti 1-2x, de akkor 8000nél váltok.
A tisztítással nem lenne gond, hisz imádok pepecselni az autóval. Heti 1x kiporszínyózni stb.
Csak nincs kertesház itt pesten, így mindent akkor tudok, ha munkaidőmből kitelik!
Direktszűrőből nézegettem a K&N komplett rendszert. Azért húzós az ára...Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #32679 üzenetére
Kösz.
Tiszta víz + rongy kombó.
Tavaly óta nem volt polírozva, majd május elsejés hétvégén megkínálom.Life is too short to stay stock!
-
gaga1
tag
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32697 üzenetére
Őt ismerem, már beszéltem is vele erről még annó. Ő csak rendelésre tud, és inkább márkás gumikat. Nekem kifejezetten még MA kell és jöhet a kínai ócsó
(NEM NEKEM KELL, CSAK ISMERŐSNEK SEGÍTEK) a félreértések végettEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #32738 üzenetére
Nabazeg, akkor nem csak én vagyok ilyen rémálmodó. Bár ez az első volt.
Gyanítom azért mert nemrég láttam a régi kocsimat, attól is nehezen váltam meg.Akkor ma estére a gyógymód: 4cl mézes pálesz + korsó sör
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #32810 üzenetére
Ne elégedetlenkedjünk kérem!
B*sszad befele a sperrt és meg is érkeztünk.Life is too short to stay stock!
-
demars
addikt
Bal oldalon enyhe szín árnyalat eltérés...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
bbubby00
őstag
Tudom már, hogy honnan emlékszem rád.. Note3 topic..
-
nagyúr
válasz DeathAdder #32818 üzenetére
Gyari feszitogorgo vezerleshez.
-
nagyúr
válasz DeathAdder #32820 üzenetére
A gyari feszito 20k? Nekem mar korabban is 40-45k-t mondott Imi a gyarira, az utangyartottak olcsobbak, gates szett 35k (5k szij + 30k gorgo).
Ha szijat es gorgot kulon veszek akkor esetleg kell meg valami alkatresz ami egy vezerles szettben meg benne lenne? (pumpan kivul)
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32838 üzenetére
Igen VTi.
Hosszú utakra nem nagyon lenne használva, max pár 100kmer havonta 1x. Városban szaladgálós, munkábajárós, hobbi autónak lett véve, nyaralni meg minden másra ott az Insignia[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32840 üzenetére
Ha jobb lenne a hangja, de nem változtat a menetdinamikáján, akkor nekem megér egy kis pénzt
A gyárit persze én is megtartanám.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz DeathAdder #32844 üzenetére
Vadászom is akkor őket!
Ha valaki tud egy kihagyhatatlan vételt, ne tartsa magába!Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
nagyúr
válasz DeathAdder #32868 üzenetére
d16w4 nem angol civic?
-
NoLF
veterán
válasz DeathAdder #32870 üzenetére
5,5 gen
Thx
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-