- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Juhhéj felkerültek!
before/after - kíváncsi vagyok kinek melyik tetszik jobban. Nekem a fehér attól a pillanattól, hogy megvettem marhára tetszett, és alig vártam, hogy végre felkerüljön. Viszont (a mester rakta fel, megnézettem a fékeimet is) amikor megláttam az volt az első gondolatom, nincs még itt a tavasz, át kéne ezt mégis csak fújni ezüstrehonda23 - a gumikról még nem nyilatkozhatok túl sokat, nincs nagyon most időm vezetni ezért bele sem mentem a kanyarokba, de beszélünk róla még úgyis. Viszont tény nyomtam egyesbe egy padlót közepes minőségű hideg aszfalton, és nem forogtak ki az első kerekek.
Ja és nem reagáltál még, hogy milyenre akarod fújni a felniket, de kizárásos alapon ez talán segíthet a döntésbenA kép 10km megtétele után készült a fényesre polírozott felniken, és semmi vadulás durva fékezés nem volt. Mondjuk az első nem drasztikus, de az nem gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Update 04.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fotó állvány eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest