Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
válasz
Czimby #58721 üzenetére
Gyári, zimmermann, stoptech, ebc.
15 év alatt annyi tárcsával, betéttel benyaltam már.
Nekem most elől sportfékem van, mert a gyári is elmelegszik nyáron sajnos. De nem hullámosodott.
Elől stoptech fúrt amcsi sporttárcsa van, ebc yellow betéttel. Nyáron 35 fokban is brutál a fogása.Hátul volt ferodo premier, hullámosodás miatt kuka.
Most a legdrágább ate lett hullámos hátul.Sajnos nem nissin nyereg van 7gen accord alatt elől, hanem ate. Alig kapni bele normális betétet. Stoptech betét nincs is bele. Vagy ferodo ds. Csak ebc.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest