Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deter

aktív tag

válasz zack #99 üzenetére

Ezt a jelenséget nevezik kognitív disszonanciának. :P

Amikor véleményt írok, ezt teszem úgy, hogy gyakorlatilag az összes jelentősebb FPS multival játszom/játszottam ami elmúlt 8 évben megjelent. Nem tudom, hogy lehet ez az izét 90%+ értékelni. Nálam a legjobb indulattal is 6 pont a 10-es skálán. És ez is csak azért, megelőlegezem, hogy a későbbi patch-ekben, valamit tesznek a sniper-camperek ellenében. Ugráson valamit javítanak. Röhej, hogy derékig érő kerítést vagy tereptárgyat nem átugrani. Golyó-ágyú-robbanás álló sövényekről és deszkákról ne is beszéljünk. A flash gránát használhatatlan. Ha a lába elé dobom akkor talán ér valamit, de olykor még akkor sem. Memória használat pedig nálam 77%-os volt a maximum érték a 4 GB-ból, amiben a Windows 7 és egyéb szükséges programok is benne voltak. Szintén legmagasabb grafikai beállítások mellett játszom. Az hogy nem érzel input lagot érdekes, eleve LCD TV-én játszol ahol kapásból kell jó esetben 20-60ms késéssel számolni. Általában 4000 DPI-n van egér beállítva, számomra ez zavaró. Már most vannak csalók, ami nem meglepő mivel a legnépszerűbb licencelhető motort használja. Ismerve a VAC hatékonyságát, idővel csak még több lesz. Grafika pedig csak videón szép, bár számomra ez nem fontos.

Új hozzászólás Aktív témák