Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
Ezt a jelenséget nevezik kognitív disszonanciának.

Amikor véleményt írok, ezt teszem úgy, hogy gyakorlatilag az összes jelentősebb FPS multival játszom/játszottam ami elmúlt 8 évben megjelent. Nem tudom, hogy lehet ez az izét 90%+ értékelni. Nálam a legjobb indulattal is 6 pont a 10-es skálán. És ez is csak azért, megelőlegezem, hogy a későbbi patch-ekben, valamit tesznek a sniper-camperek ellenében. Ugráson valamit javítanak. Röhej, hogy derékig érő kerítést vagy tereptárgyat nem átugrani. Golyó-ágyú-robbanás álló sövényekről és deszkákról ne is beszéljünk. A flash gránát használhatatlan. Ha a lába elé dobom akkor talán ér valamit, de olykor még akkor sem. Memória használat pedig nálam 77%-os volt a maximum érték a 4 GB-ból, amiben a Windows 7 és egyéb szükséges programok is benne voltak. Szintén legmagasabb grafikai beállítások mellett játszom. Az hogy nem érzel input lagot érdekes, eleve LCD TV-én játszol ahol kapásból kell jó esetben 20-60ms késéssel számolni. Általában 4000 DPI-n van egér beállítva, számomra ez zavaró. Már most vannak csalók, ami nem meglepő mivel a legnépszerűbb licencelhető motort használja. Ismerve a VAC hatékonyságát, idővel csak még több lesz. Grafika pedig csak videón szép, bár számomra ez nem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest