-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
őstag
Meglepően könnyen ment az Erste Prémium lemondása. Azt hittem, hogy győzködni fognak de úgy néz ki az emailben leirtakra(Cib Eco+) nem tudnak mit lépni. Fél évre kicsit sok volt a 9 ezer forintos tanulópénz.
-
tototos
őstag
Nekem ma megerkezett a MC Gold kártya és vele egyszerre a pin kód is. Szóval a Visaval nyitás majd lemondás és MC igénylés úgy néz ki működött.
-
tototos
őstag
válasz bigdady #38024 üzenetére
Igen a Bankmonitoros promóció keretében MC Gold jár mellé 5 évig ingyen. A probléma, hogy a tabletes rendszerükben ez nincs implementálva így szerződéskötéskör nem tudják kiválasztani. Ezért vagy papíron kötöd a szerződést és akkor egyszerűen bepipálják vagy tableten igényelsz visát amit utána lemondasz egyből és igényelsz egy MC Goldot.
-
tototos
őstag
Alapból nem akarták tableten csinálni? Mondjuk a tabletes módszernél is van aláírás a mobilapp miatt
Amúgy szintén zenész, Erste MBH és CIB számlákkal.
Nem igazán értem hogy éri ez meg a CIB-nek de én örülök hogy 5 évig mentes vagyok mindenféle költségtől. Az Ersténél letelt a 6 hónap így jövő héten szépen meg is szüntetem a Prémium csomagot. Elég volt idáig a havi 1500FT-os ügyfélkapcsolati díjat fizetni nekik a nagy semmire. -
tototos
őstag
Sziasztok!
Van olyan aki nyitott Bankmonitoros CIB Eco Pluszt? Én tegnap nyitottam és ma nézem az árakat [link] de valahogy nekem nem úgy tűnik hogy az utalás ingyen lenne. Vagy én nézek be valamit?
@CsodaPOK: Nekem sem tudta a Gold kártyát választani. Így Visát kértünk amit utána papíron lemondtunk és megigényeltük a Goldot. Elvileg ha papíron csináltuk volna az egészet akkor tudott volna Goldot igényelni egyből. Én maradtam a tabletnél nem kell annyi papír, mondjuk íghy is volt elég.
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Szerintetek van esély az Ersténél kiharcolni valamilyen ingyenes díjcsomagot? Tavaly beraktak prémiumba, de ezzel nemhogy ingyenes nem lett, havonta 1500ft kapcsolattartási díjat fizetek. Sőt ha nem érlkezik be 1 millió a számlára akkor még felár is van.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Az Erste milyen árfolyamon ha hitelkártyával fizetek? Most néztem hogy alis vásárlást 400ft/USD árfolyamon váltotta ami kicsit sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest