Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz kraftxld #769 üzenetére
Szánalmas
Más:
CIB-es ügyem elintézve személyesen. Aláírási kódszóért bizony szólnom kellett Abban a hitben volt a csaj h én azt megadtam Mondom lehet h valaki megadta, de nem én voltam Ez nem tetszett. Ez a hanyagság jele. Hozzáteszem számlanyitáskor eléggé el volt varázsolva a csaj. Nem vette túl komolyan a munkát. A másik ami nem tetszett a mostani alkalommal, h az aláírási kódszó kezelése nem volt túl bizalmas. Írjam le papírra és ő beüti a gépbe Azért ez kissé furcsa. A belépési jelszómat ellenben úgy tudtam megadni h nem láthatta, hanem a terminálnál én vittem be a gépbe
Na mindegy. Kissé döcögősen indult a dolog. Remélem ennek ellenére megérte átlépni az OTP-től. Bár azt még meg is kell szüntetni. Már előre várom h velem mi lesz ott
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz kraftxld #769 üzenetére
Ez azért van, mert a kártya díja meg a számlavezetésé egy fizetési kötelezettség, aminek a kifizetésére kötelezettséget vállaltál, amikor megnyitottad a számlát. A kondíciós listában is benne van a "kényszerhitel" díja, ezt fizeted ilyenkor, ha tartozol nekik. Viszont mivel egyébként nincs a számládon pénz, ezért te kivenni róla nem tudsz.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
halka
csendes tag
válasz kraftxld #1318 üzenetére
Szervusztok!
Kezd a téma offtopic lenni! Röviden csak annyit: biztonságosan is csak ugyanannyi energiát kíván a művelet, mint védtelenül! Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy okvetlenül adathalász hálójába kerülsz, csak megvan rá az eshetőséged! Gondolom, ha tanultál volna informatikát, kissé óvatosabban kezelnéd a kérdést! Ismétlem ugyanannyi energiát feccelsz bele így is úgy is! Ha MS -t használsz, nézd meg mekkora helyet foglal frissen, (természetesen minden használatos programmal felvértezve) és később egy fél év múlva! És hiába "pucolod" nem tudsz visszajutni az eredeti értékhez! A rengeteg szemét fogja, lassítja a gépedet, és lehetnek benne rosszindulatú kódok is! Természetesen a legjobb víruskereső(k) után is! Ezért kell a friss telepítést pl. GHOST-al azonnal képfile-ba írni, (még mielőtt a friss telepítéssel felmennél a netre!) és időnként mindent feledve, visszaállítani az eredeti rendszert! Ha kell, ha nem, akkor is! Ez 10 perc, ezalatt szoktam meginni egy kávét! Ez csak tanács, nem kell megfogadni! Az informatika szakma, és nem szóbeszéd tárgya! De nem kell ahhoz informatikusnak lenned, hogy biztonságban érezd a gépedet! Többet erről a kérdésről itt már nem akarok írni!
-
halka
csendes tag
válasz kraftxld #1320 üzenetére
Pusztán a felmerült témával kapcsolatban szerettem volna a felmerült tévhitet szétoszlatni, úgy hogy ne bántsak meg senkit! Értem a én a viccet is, de van egy bizonyos határ! Miután nem őriztünk együtt disznót, ezért elsősorban nem a windows-, hanem az illem területén próbálj meg tanulni! Bár ezt már a gyerekszobádban kellett volna! Már amennyiben volt olyan!
-
RR-13
őstag
válasz kraftxld #36339 üzenetére
A Gránit számlára közvetlenül csak a pénztárban lehet befizetni munkaidőben a Lechner Ödön-ön lévő központi fiókjukban.
A Gránit ATM nem alkalmas a befizetésre, a hirdetményük sem rendelkezik ATM-es befizetésről, hogy 0 Ft vagy bármennyi lenne, ezért logikusan sincs ilyen lehetőség náluk, ami elég elmaradt a többi banktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest