- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
én nem mondom hogy nullába, de az egész arra lett kitalálva hogy ne kelljen ügyfélszolgálat nekik annyi helyre, s oda is kevesebb emberrel, ne kelljen sorbaállni, stb és nyilván jóval olcsóbb mint a korábbi ügyfélszolgálatosdi.
párhuzamként akkor megemlítem hogy ez magyarország
mikor külföldön éltem 2,5 évig mindössze a bankkártyámért fizettem 10 eurót és annyi. soha semmi másért semmit..naponta "72szer"vehettél fel akár más bank automatáiból pénzt, az se számított.. örültek hogy náluk van a pénzem. hazajöttem, beraktam a bankba a pénzem pár hónapra, mikor kivettem egy havi kamatot el is vitt a kivételi díj.. sőt többet is picivel.. pedig le volt kötve 10% volt akkoriban(2009) és ráadásul valami 3 napot kelltt várni mire kiadták..sosem felejtem el azt az esetet se mikor egyszer voltam moziban,mondom veszek ki pénzt, úgyis itt van az automata 20 méterre(OTP), az erstés meg kb 300, akkor veszek ki innen, 1000 forintot vettem ki és 2200at vontak le a számlámról összesen
igaz ez több mint 10 éve volt.. korrekt volt már akkor is a rendszer..
na mindegy, hogy jót is írjak: sör
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest