Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32126) RR-13 válasza Angie™ (#32124) üzenetére


RR-13
őstag

Na igen, érthetőbben is leírhatták volna ezt:

"A Résztvevő megtakarítási állománya a számlanyitástól, de legkésőbb a számlanyitást követő hónapban legalább 500 000 forinttal (ötszázezer forint) új forrásként növekszik (a megtakarítási állomány több részletben is elhelyezhető).
• Az Akció során hozott megtakarítási állomány növekménye a számlanyitást követő második hónaptól kezdődően legalább 180 napon keresztül minden nap a napi záró állomány alapján eléri a legalább 500 000 forintot."

Megtakarítási állomány meghatározása:

"A megtakarítási állomány a Számlatulajdonos Banknál vezetett forint és deviza betét-, és bankszámláin elhelyezett megtakarításainak, a K&H befektetési alapokba, a Banknál vezetett értékpapírszámlán elhelyezett állampapírokba, a K&H Bank által kibocsátott kötvényekbe, valamint a K&H megtakarítási életbiztosításokba befektetett összegek forintra számított összesen egyenlege."

"A K&H befektetési alapokba, a Banknál vezetett értékpapírszámlán elhelyezett állampapírokba és a K&H Bank által kibocsátott kötvényekbe befektetett összeg számítása során a befektetések bekerülési áron, a megtakarítási életbiztosítások piaci áron kerülnek értékelésre."

Szvsz. ha nyitsz egy megtakarítási számlát a fő számla mellé, és azon helyezed el az 500 ezret, akkor lekötés nélkül is megtakarítási állománynak számít.
Vagyis a fizetési számlán elhelyezett 500 ezer nem megtakarítás, csak akkor, ha lekötöd, de a megtak. számlán elhelyezve már lekötés nélkül is megtakarítás lesz. :K

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.