Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30247) RR-13


RR-13
őstag

Több napos - egész hétvégét is érintő - MBH Bank fúziós átállás, leállás lesz az összes MBH Bankba olvadt, "korábbi" bank felületeken, elektronikus csatornákon is.
Így a korábbi Budapest Bank, MKB., Takarék mobilalkalmazások, és a Netbank sem lesz elérhető:
2023. szeptember 29. 19:00-tól - 2023. október 03. (kedd) kb. 12:00 óra között.

Az erről írt nagyon részletes hivatalos tájékoztató itt olvasható.*

A teljesség igénye nélkül, pár fontos infó:

- Egyetlen átutalás fogadás sem fog teljesülni, tehát sem Forintban sem devizában nem fognak teljesülni, nem érkeznek meg a számlára a jóváírások holnap valamikor 00:00 órát követően, tehát csak ma estig fog megérkezni!

- Mobilbank szolgáltatások (Mobil applikációk), Internetbanki szolgáltatások (Internetbanki felületek), és sms szolgáltatások nem fognak működni

- semmilyen eseti, értéknapos, azonnali, állandó átutalást, csoportos beszedés indítást, fogadást, befektetési szolgáltatást NEM lehet ezeken a napokon, a megjelölt időszakban kezdeményezni!

- Kártyás, és digitalizált vásárlások fognak működni (ApplePay, és Androidos fizetés), de a Push jóváhagyó értesítés helyett sms értesítés fog érkezni.

- A Telefonos ügyfélszolgálatok nem fognak működni

- Az ATM tranzakciók fognak működni.

Aki Fizetési Kérelmet akart indítani vagy fogadni a következő pár napban, annak ma este 18:55-ig van erre kb. ideje, ezt követően csak 2023. október 03. napján lehetséges, 12:00-tól kb.

Aki átutalást akart fogadni a következő pár napban, annak ma kb. éjfélig van erre kb. ideje, hogy ezt kezdeményezze, intézze, mert ezt követően csak 2023. október 03. napján fognak teljesülni kb. 12:00-tól az utalások fogadása, és jóváírása a számlán.

* Nagyon sok az infó a fenti linken, ha valamit elírtam, vagy elnéztem, akkor előre is elnézést. Mindenki a maga szokásainak megfelelő infókat nézze meg, ha teljesen pontos képet szeretne kapni ezen leállás kapcsán.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.