- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz merqree #13270 üzenetére
A tisztanlatas vegett. A Revolut vilagosan leirja, milyen esetekre szur az altala futtatott algoritmus, illetve mikeppen fugg ez ossze az azonositas fokaval/tranzakciok szamaval, stb.
Sajnos aki a zarolasra panaszkodik 98%ban kiderul rola utolag, hogy magasrol tojt ezekre a figyelmeztetesekre es olyan tranzakciot inditott ami beleesik az algoritnus hataskorebe.Pl teljesen friss regisztracioval nekiugrott a user a szamlanak es nagyobb erteku feltoltessel rogton meghajtotta mint Singer a varrogepet, vagy ketes orszagbeli bankba inditott utalast, vagy rogton kriptotozsdere utalast kezdemenyezett, stb.
Ilyen szempontbol a revolut sokkal inkabb hasonlit egy amerikai bankra, ahol szinten szukseges X ido es tranzakcioszam egy credit tortenet felepitesehez.
Nekem pl az allando revo egyenlegem amit tartok rajta az 1M+, de kb 20 millat mar leforgalmaztam rajta keresztul es soha nem zaroltak, csak a legelejen 1x amikor 10 dollaros elso feltoltes utan rogton 500 dollart akartam rakuldeni
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!