- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #41136 üzenetére
Ott meglehet igen, de telefonon azt sem.
A Gránitnál is videóhívásban meglehet szüntetni bankkártyát, de telefonon nem. -
TrollBalint
addikt
válasz
kopeter1982 #39907 üzenetére
Felteszem ATM függő, de kétlem, hogy egy rekesz van amiből a pénzt adja, és egy, amibe a bevett pénzt tárolja. Külön van rekesz a különböző cimleteknek, és ha esetleg (mondjuk egyes korábbi verzióknál) nincsen megoldva, hogy be tudja tenni a megfelelő rekeszbe a pénzt akkor nem fogja tudni azonnal kiadni.
-
válasz
kopeter1982 #39907 üzenetére
szerintem ennél sokkal jobban tartanak a hamis bankjegyek újbóli forgalmazásától az atmeket és a kp forgalmat üzemeltető cégek, bár az automaták azért elég jó hibaaránnyal szúrják ki és jelölik meg a hamisnak vélt bankjegyeket.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
kopeter1982 #39903 üzenetére
[link] Ez alapján (ha jól értem) juni 25-ig még kaphatsz mc kártyát is
-
merqree
őstag
válasz
kopeter1982 #39902 üzenetére
Ezek szerint, ha jól értelek, ha befizetek, akkor azokat a címleteket ki is adja?
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #39198 üzenetére
Náluk sosem volt ezeknek díja (az egyszeri virtuálisnak sem, és a talán 6 hónapos érvényességűnek sem).
-
sifarr
senior tag
válasz
kopeter1982 #39198 üzenetére
A CIB virtuális kártyának van díja?
Nincs.Van viszont egy internetkártyájuk. Ehhez külön alszámla jár, és arról költhetsz interneten.
Ennek van díja 2.493.-/év. -
bazsimano
őstag
válasz
kopeter1982 #39163 üzenetére
Jah mindegy...5 evig letudva a feleségemnek a számlája...csak fog működni!
Annyi hogy mivel nem szeretnék majd az állandó utalási megbízás törlésnél fozetni, ezért majd manuálisan kell minden hónapban, ezt nem értem hogy miert nem ingyenes...
Most csak valami jó hitelkártyát kellene keresnem magamnakeddig bb upc van...van valami más hitelkártya ami magasabb visszatéritést ad mint 1 szazalek?
@fil igazad van...amire kell csak jó lesz... -
zsola400
senior tag
válasz
kopeter1982 #39158 üzenetére
Nálam hibátlanul működik a push, de volt mostanában app frissítés az bekavarhat ilyenekbe.
Igen ilyenekre a funkció ki-be kapcsolása, app adatainak törlése, teló újraindítás megoldás lehet. -
cocka
veterán
válasz
kopeter1982 #39112 üzenetére
Mindeközben érdemes elolvasni a CIB mobilappja alatti panaszáradatot. Már az önmagában ciki, hogy jó szórakozást lehet kívánni hozzá!
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #39028 üzenetére
A 30 ezrest, és a jóváírós tételt is teljes egészében könyvelik, max. a jóváírós rész utáni Erste forintokat majd terhelik.
-
Horvi
őstag
válasz
kopeter1982 #38977 üzenetére
Hát kb amúgy ezt mondják el amit írtál, egy megerősítő beszélgetés.
-
confuser
senior tag
válasz
kopeter1982 #38114 üzenetére
A bank oldalát nem tudom, de én MBH hitelkártyára vittem át a csoportos beszedéseket (egyébként is átvittem volna, időben ez csak véletlen egybeesés), mert ott kapok rá 1% visszatérítést.
Nem állandó átutalást követel, hanem 4 bármilyen tranzakciót (amúgy lehet hogy a hiteltörlesztő levonása is annak számít, ezen nem is gondolkoztam). -
HdRew
őstag
válasz
kopeter1982 #37943 üzenetére
Nekem még el kell mennem érte, de nem kicsit vagyok morcos. Főleg a kormányra mondjuk, de részben a rafira is.
Váltani nem tervezek, azért szeretem a rafit, illetve a babaváró ott van. Meg nem tudom hány embernek volt ilyen bankszámlája, de azért a bankokat nem veszteséges gazdasági szereplőnek ismeri az ember..
-
válasz
kopeter1982 #37943 üzenetére
Még a levél előtt, de az ügyintéző nem volt bent. Keress rá, írtam itt!
Választhatok, de a + nekünk túl sok. Nincs 700 000 bejövőnk.
Hagyd ott! A Nejem is azt mondta, hogy menjünk innen máshová.
Vagy CIB lesz vagy az Unicreditnél tavaly ajánlottak neki egy tanároknak való számlát nekem meg az Unicredit Prestige, vagy két Unicredit Prestige.
A fene se tudja...
Megijesztett a CIB app-ról szóló leírás. -
Fifi
őstag
válasz
kopeter1982 #37714 üzenetére
Köszönöm az infót, de ezek 220km-re vannak a lakhelyemtől.
-
Handball94
aktív tag
válasz
kopeter1982 #37714 üzenetére
+ Westendben lévő Raiffeisen automata is biztosan működik
-
válasz
kopeter1982 #37559 üzenetére
itt most összemosod a céges telefonkeszüléket, a telefonszámmal/sim-mel...
a vége pedig nagyon erőltetett. ha valaki a konkurenciához menne el és olyan szerepben volt, hogy ügyfelekkel beszélt és az új helyen is ez a dolga, akkor ő maga fogja hívogatni a régi ügyfeleket. (akár új számról, akár nem)
de mindjárt le leszek cseszve, hogy sok az off
-
jagermester
csendes tag
válasz
kopeter1982 #37502 üzenetére
A kapott hivatalos írásos ajánlatban csak az szerepel, hogy a hitel futamideje alatt náluk folyószámlámnak kell lennie és 800-at érkeztetnem kell rá (nem feltétlenül jövedelem). Ezt csak a hitelügyintéző írta, amikor rákérdeztem: "az egyedi kamatot is úgy adták, hogy számlanyitással együtt. Nehogy gond legyen ebből…"
Amúgy nem tudom mennyire rugalmasak a bankok ebben, de ha engedik ezt a számlát akkor átvinném mindenem hozzájuk (ide utaltatnám a fizetésem, itt lenne hitelkártyám, stb)
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #36445 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Akkor tényleg csak az exBB. ügyfeleknek nem megy, és még mindig nem... -
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #36431 üzenetére
Ja ez elég vicces.
Ugyanúgy jártam kb. mint Te, nem frissítettem rá 2x az oldalra, és így mindig a 2024. november 01-es Prémium hirdetményt mutatta 1x-es frissítés után is (nem is láttam eddig, hogy van mai új Prémium Hirdetmény). Köszi. -
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #36425 üzenetére
Igen ez nagyon nagy hülyeség tőlük, hogy nincs a Hirdetmények nevében pl. hatályossági dátum kezdete.
Nem frissíteni kellene ugyanazon néven, hanem új névvel feltenni az újat, hogy meglegyen pl. az összes korábbi is.
Ha nem menteném le kb. mindet időben, akkor sok esetben nem lehet náluk a régieket megtalálni.#36426: szerkesztése:
"mint amit felettem négy Hsz-el"
Mivel mire megírtam 4 lett belőle. -
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #36420 üzenetére
Azért meglepődtem volna, ha már 00:01-től megy a GPay.
Ezzel amúgy nincs is nagy baj, hogy csak reggel kb. 08:30 körül indult, csak mivel nagyon sokat várt rá mindenki, ezért talán kicsit hamarabb is "indíthatták" volna.Egyébként, amit én linkeltem az is ugyanaz, mint amit felettem három Hsz-el Hintalow, csak én röviden Hirdetménynek hívom a Bankkártya Kondíciós Listát is.
Amiben amúgy csak egy rövid említés szerepel a Google Pay-ről.Viszont én meg a Prémium Hirdetményben nem találtam GPay-t, de Google Pay néven sem.
Ott szerintem pl. a RaiPay van még csak kb., Te ott hol láttad -
Oliverda
félisten
válasz
kopeter1982 #36423 üzenetére
Mutass légyszi egy olyan bankot, ahol sosincsenek hasonló
szintű hibák! -
Hintalow
senior tag
válasz
Amúgy ott van szerintem az első oldalon, sárgával:
Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista
-
Oliverda
félisten
válasz
És ez mit számít? Az a lényeg, hogy működik.
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #36371 üzenetére
Szerintem is ez lehetne a megoldás, mindenkinek írják jóvá, akinek érintett a főszámlája a terhelésben, amire csak rájöhettek már 5 nap alatt.
-
pictigjis
őstag
válasz
kopeter1982 #36319 üzenetére
igen, ez az az app, ami csak hitelkartya eseten garantaltan nem kuld semmit
az elmult negy honapbol kettoben az enpostam hitelkartya visszateriteseivel is problemak voltak, ha valaminek, leginkabb szemetdombnak lehet nevezni ennek a banknak a nevetseges informatikai rendszeret
-
RR-13
őstag
válasz
Szerintem azokban az appokban csak a korábbi MKB-s ügyfeleknek érkezik Push a bankkártyás (stb.) tranzakciókról, de a többi korábbi, és leendő ügyfeleknek egyelőre nem.
#36320 TomMusic:
Egyébként fentebb válaszoltam neked ez ügyben, ahol csak a korábbi Budapest Bankos ügyfelekkel kapcsolatban írtam tapasztalatot. -
TomMusic
őstag
válasz
Akkor mégis van remény.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kopeter1982 #36296 üzenetére
De melyik app push-ol?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kopeter1982 #36293 üzenetére
Melyik app ez?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kopeter1982 #36271 üzenetére
2004-es a exBB a számlám. Pontosan mire jön push? Online vásárlás jóváhagyásán kivül én nem találkoztam push-al
-
válasz
kopeter1982 #35960 üzenetére
Lehet. De akkor ebben a hónapban az app már nem fog működni.
És igyekeztem pozitív lenni -
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #35729 üzenetére
AZ MNB ajánlásokat eleve nem kötelező betartani a bankoknak, de nagyon ajánlatos.
Az ajánlásokban benne van, hogy az MNB a Push értesítés teljesítésével várja el az értesítés megvalósítását.
Bár helyette mással is kiváltható valóban. -
-v-
addikt
válasz
kopeter1982 #35653 üzenetére
a PUSH értesítés is kötelezően az (lesz?)
Srácok erről van valakinek esetleg infója Rafinál, ezzel a szept. 1-i MNB-s előrással kapcsolatban, hogy ingyenesen kell értesíteni a számlamozgásról .. ezt Rafi hogy tervezi megoldani? Push notival az appban, vagy ingyenes sms-sel? Mert vannak ugye ezek az új prémium csomagok, én még mindig nem mentem át a régiből
de már nagyon erőltetik és nem lesz menekvés, viszont ott nem ingyenes az sms.. még mindig 40ft/db-ot ír a kondíciós listában
szóval azt nyilván lemondom, vagyis jobban mondva akkor kell lemondanom ha a push notit tervezik, ha mégis sms lesz amivel nyomulnak akkor pont hogy nem kéne.
-
st6969
őstag
válasz
kopeter1982 #35653 üzenetére
"Jelenlegi hirdetmények szerint myRaiffeisen mobilapp-ban nagy kegyesen 2024.12.31-ig ingyenes, amúgy 477 Ft lenne."
Ez nem csak az új csomagokra vonatkozik (amire a Gold 2.0-át is le akarják váltani)?
Konkrétan a Gold 2.0-ához tartozó limit díjat én nem találtam. -
válasz
kopeter1982 #35432 üzenetére
itt az igazi veszély, hogy a kiskereskedők inkább lemondják a pos terminált. aztán majd a külföldi turisták lepattannak róluk.
én alapvetően a rendszer bukására számítok. előbb fogják eltörölni a kapcsolódó ingyenességeket, minthogy valós konkurenciájalává váljon a kártyázásnak. (valaki megint nagyon okos volt és elfelejtette, hogy Magyarország -- egyelőre -- nem izolációban él)
-
Noxy
veterán
válasz
kopeter1982 #35429 üzenetére
Nagyon is el fog terjedni. Főleg a kisboltokban.
A módszer a kártyához képest nem a kényelemben nyújt pluszt, hanem a kereskedőknek jelent olcsóbb fizetési megoldást.
[link]
Sokszor előfordult ha keveset vásároltam, (pld 3 kifli, zsemle)hogy net hibára hivatkozva, nem lehetett kártyával fizetni a kisboltban. -
törölt tag
válasz
kopeter1982 #35429 üzenetére
A logikádban ott a homokszem, hogy az emberek döntő része nem tudatos. Atm készpénz felvételért fizet, ha sima utalás azért is fizet. Sokan még nem is hallottak a fizetési kérelemről.
QVIK, a boltoknak lesz előnyösebb, mert kevesebbet kell fizetni mint kártyára, és megtehetik, hogy átállnak arra bankkártya elfogadás helyett.
Hitelkártyánál kevés lehet a tudatos felhasználó, a bankoknak megéri a hitelkártya, az extra kamatok miatt, a legtöbben így használják és nem fordítva.
#35425 bigdady
köszönöm. Ha valaki eladja a régebbi állományt az nem kerül "piacra", megvásárolhatóvá a Gránitnál amíg tart? -
válasz
kopeter1982 #35039 üzenetére
Korrektek ők is, akkor most a Gránit-nál a labda
-
SzGee
aktív tag
válasz
kopeter1982 #35023 üzenetére
Remélem nem így akarják kikényszeríteni a váltást...
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #35001 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy "illene".
Egyébként a K&H 2024. augusztus 01-től hatályos hirdetményében (is) találtam egy mondatot az alábbi leírás végén, amit egyelőre nem tudom mi alapján írtak (vastagon szedve a lényeg):
1.1.1.5 Tranzakciós költség Tranzakciós költséget számít fel a Bank a 2015. április 1. napját követően megkötött szerződéseken alapuló, a Hirdetményben megjelölt pénzforgalmi szolgáltatás keretében végrehajtott átutalás, beszedés, készpénz kifizetés, illetőleg egyéb esetekben. A tranzakciós költség abban az esetben is felszámításra kerül, ha a tranzakció egyébként kedvezménnyel érintett.
A tranzakciós költség összegével a Bank a tranzakció napját követő banki napon terheli meg a Számlatulajdonos bankszámláját.Nem kerül tranzakciós költség felszámításra az alábbi tranzakciók esetén:
• a 2009. évi LXXXV. tv. 36/A.§ (4) bek. c, pontja szerinti nyilatkozattal (ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat) érintett készpénzfelvételek
• átutalások esetén átutalásonként 50 ezer Ft összeget nem meghaladó összeg
• az Ügyfél fizetési számlájáról a kincstár által állampapír forgalmazás érdekében vezetett számla javára történő átutalások
• fizetési kérelem alapján teljesített azonnali forint átutalások.A Bank a tranzakciós költség mértékét a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvényben szabályozott tranzakciós illeték mértékének változásával összhangban jogosult megváltoztatni."
Ezek szerint (egyelőre) mégsem.
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #34999 üzenetére
Na az szép.
(lehet csak hiányosság egyelőre, vagy később emelik meg, mert illene...)
-
gordonfreemN
addikt
válasz
kopeter1982 #34812 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, korábbi bp bankautomatábol siker, kártyaki be után
-
bigdady
nagyúr
válasz
kopeter1982 #34763 üzenetére
Bár akkor nem ártana tudni mennyi lesz a harmadik évtől. Mert csak annyit ír mennyi a második ha nincs akcióban rendelve…
-
bigdady
nagyúr
válasz
kopeter1982 #34753 üzenetére
és a harmadik év?
-
pictigjis
őstag
válasz
kopeter1982 #34699 üzenetére
...vagy csak simán pontatlan "tájékoztatást" kaptak valami fogalmatlantól
-
Merlini
tag
válasz
kopeter1982 #34468 üzenetére
Gránit GYIK itt: "Mit kell tudni az átváltást igénylő tranzakciókhoz küldött tájékoztatásról?" Itt vannak további hivatkozások is pl. https://granitbank.hu/arfolyamok/ Ez nem túl fényes.
Ha van Revolut -od akkor tudod tesztelni, Platinium kártyádról feltöltesz 10 eurót és akkor a Gránit vált.
Tapasztalatom alapján a Gránit 2018-2019-ben jól váltotta az eurót, a hazai bankok között a legjobb árfolyamon ahogy írják ebben a cikkben is. Zlotyit stb. kisebb devizákat már nem váltotta olyan jó árfolyamon. Na de az már a múlt.
-
ripo05
tag
válasz
kopeter1982 #34464 üzenetére
Az EUR kártyával tudsz ingyen kivenni EUR-t? Szerintem annak díja van. Néztem a gránitos hirdetményeket de most nem találom. Mert én (pont gránitos számláról) az EUR-t feltöltöm Revolutra és azzal veszem fel OTP automatából. Az a havi limitig ingyen van. (Családban van több Revolut kártya is.)
Áá látom Boond már meg is előzőtt.
-
törölt tag
válasz
kopeter1982 #34464 üzenetére
Szerintem Mastercard árfolyamán váltja.
"Ebben mi a buktató?"
Előre kell váltani megadott időpontban. És fizetős lesz szerintem a felvétel (nézd meg a hirdetményt). Otpnél forintos atmre van limit, lehet van eurósra is, ha nem vagy a bank ügyfele.B opció lehet a Revolut, azzal 30 naponta felvehető 75 ezer forintnak megfelelő összeg ingyenes csomagban.b/számla.
-
RR-13
őstag
válasz
kopeter1982 #27806 üzenetére
-
Oliverda
félisten
válasz
kopeter1982 #27806 üzenetére
"Mennyi a büntetés, ha 1 kb. hónap múlva megszünteted a számladat? (Általában 6 hónapon belüli megszüntetés esetén szoktak felszámítani valamennyi díjat.)"
Ha új számlát nyitva, akkor lenne díja a 6 hónapon belüli zárásnak, de ez csak csomagváltás lenne. Persze azért érdemes rákérdezni. -
pictigjis
őstag
válasz
kopeter1982 #26882 üzenetére
köszi, tényleg így logikus
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron