Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szerencsére távol voltam anyutól De lakótársak nem örültek, főleg hogy nekik kellett segiteni felrakni oda
A négyzetes alap formát azt lapszabászaton csinálták, a "bevágásokat" én meg a dekopir csináltuk ketten
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
waverider
senior tag
házban: [link]
csak a hűtő és a 30cm nagyságú venti: [link]
érdekes, mert ezt is az ő oldalukon találtam: [link]
ha találsz rendelhetőben ilyen 30cm -es ventit, szól nekem is!Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Macka
veterán
Volt egy enyhe platformváltásom. AMD X2 3800+ -->C2D E6420@3760; DFI Venus -->Gigabyte P35DS4; Corsair --> Mushkin; 7900 GTX--> Sapphire X1950XT. Cserélenem kellett CPU vizesblokkot, a DFI chipsethűtője nem jó Gigára ( és a DS4-nél komplet heatpipe-rendszer van ), VGA meg vizesblokkal együtt távozott. Elviekben jövő héten kapok H2O-t ATI-ra, de az AC S1 olyan jó, hogy lehet, hogy nem teszem fel vizet. Csak a macera és a szopás van a szereléssel.
-
nakos
senior tag
Köszi. Ezek már megvannak. Oldalt fent a 92-es venti, a 120-asok csak akkor mennek, ha nagyon akarom. Alap esetben ki vannak kapcsolva. Ha kell, akkor viszont: ház oldala kinyit, ventillátorok felpörget, és lehet húzni a videókarit is... hamár nem tellett ULTRA-ra
Vízhűtésen gondolkoztam, de 8800-ra még nem találtam a hazai piacon blokkot.
Ettől függetlenül nincs kizárva vszínüleg egy második hullámban belekezdek. Viszont elég jó halk így is a rendszer, nem tudom hogy megérné-e még egy valag pénzt belepumpálni azért hogy 5-7 db-el halkabb legyen... és szórakozni a vízzel + és keresni a vevőket a jelenlegi ventikre... -
senior tag
Hali! Kösy, hoyg utána néztél, az mgé nem is lett volan baj hoyg miskolc mert barátnőm ott lakik
Amúgy sikerült találnom olyat amilyen nekem kell és így egy lépéssel előbbre vagyok. A baj viszont az hogy USA-ban láttam csak eddig Sikerült is választani egyet ami tetszik, beszúrok egy linket, ilyen rács kéne csak lehetőleg itt magyarországon vagy legalábbis nem másik kontinensről szeretném behozni, mert az iszonyú postával fog járni
[link] -
senior tag
Köszi flegos!ű
Vaszi neked meg azt mondom hoyg ez nem is olyen rossz ötlet ... de akkor honnan tudok olyan szép krómos cuccot szerezni, attól félek hoyg mivel az külön minte lesz vagy legalábbis ha ugyanúgy néz ki akkro se lesz ugyanakkora, attól félek hogy a kis ventirács vágás ugyanannyiba lenne mint a házoldal vágás .. az meg azért jó sok pénz egy rácsocskáért ... -
Hawk1979
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest