Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexFindley
csendes tag
válasz
csababarca
üzenetére
Ritka az olyan gép, ahol a szép külső mögött nincs egy "érdekes" kábelrendezés ott, ahol nem látszik
Sajnos van sok olyan ház (főleg a budget kategóriában), ahol kínszenvedés normálisan elrendezni a kábeleket, vagy akár teljességgel lehetetlen... például a Bitfenix Nova házban sajnos visszaköszönt hogy nem néztem rendes review-t vétel előtt, nincs semmilyen lyuk ahol hátulról be lehetne hozni a CPU 2x4pin tápját, így az például mindig az arcodban lesz, és egy nem moduláris, vastag kábeles PSU kábeleit sem nagyon tudod elrakni sehova, mert a legközelebbi lyukon ha kidugod nem fog rámenni az oldallap. Erre én allergiás vagyok. Erősen budget fíling, mondjuk egy 10 ezres ház, de ennyiért is láttam már sokkal jobbat. Rég kellett ennyit szenvednem egy normális kábelezésért. Szóval ha valaki akar egy rendezett buildet Nova házba rakni (vagy Comrade, asszem az is ugyanaz más előlappal), akkor gondolja át még egyszer
-
Laccoss
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Nem is nagyon kell, ha elégedett vagy a külsővel, csak azt akartam mondani, hogy van egy rakás lehetőség. Pl. előlapot is csinálhatsz, leveszed a meglévőt, ráteszed a készítettet, és máris már két külön kinézet.
Ha olyan a házad, hogy a vga-t lehet úgy is rögzíteni, hogy párhuzamosan legyen az alaplaphoz, az is sokat dob a kinézeten (és talán még a hűtésen is).
Fixen lehet jobb lenne a venti, de ki kell próbálni, hogy a jobb.
-
Laccoss
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
Amúgy nem egy nagy dolog belevágni, csak tervezz előtte.
Pl. egy szimpla karbonfóliázás, vagy sprayfestés sem nagy dolog azért, ha nem vagy megelégedve a gépeddel, bár nem egy új házon kellene próbálgatni. Aluházat is könnyű végni, ha pl. ház elejét leszeded, plexiből csinálsz valamit előre, egy alulemezhálóval, és azt teszed vissza a ház elejére. Nem úgy kell kezdeni, mint pár videóban, hogy fúrja le a szegecseket, és bontja szét a házat, bár lehet azt is.
Ha van pénzed, akkor csinálhatod úgy, hogy összeválogatod az alkatrészeket, pl. fehér ház, fehér alaplap, fehér vga nyák/borda, fehér ramok, színes tápkábelek, stb. Ehhez nem kell pénzen kívül semmi sem (egy kis ízlés azért nem árt
). -
Laccoss
addikt
válasz
csababarca
üzenetére
"Ami nem látszik, az nincs ott"

Alap taktika és olcsó.
-
palfitom
félisten
válasz
csababarca
üzenetére
Jól gondolod, ha kicsi a ház, és nincs sok komponens a gépben, akkor egy moduláris / fél-moduláris táp is "megváltás" tud lenni!
-
KAMELOT
titán
válasz
csababarca
üzenetére
Ezen nincs semmi! Van rengeteg ötlet a neten. Olcsón is meg lehet csinálni és szép lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi