Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Kobe
veterán
-
Vasshammer
tag
válasz
Floyd80
üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a radiátor fogra fel az eddig akadálytalanul áramló levegőt, de a hőfok emelkedett. Mindenesetre nekem nem tetszett a dolog.
Backplate: le kéne méretezni a hátlapját és egy jó cnc-s ismerős megcsinálja neked aluból

Ha kell, akkor nekem most úgyis kinn van, leméretezhetem, kinyomtatom és meglátom passzol-e, aztán átküldöm az stl fájlt. -
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80
üzenetére
https://www.coldzero.eu/backplates-gallery
Ezt ismeri valaki, megbízható?
-
Vasshammer
tag
válasz
Floyd80
üzenetére
a gainward marad családon belül, feleségem gépét is fejlesztjük; abba megy majd. Egy RX 580-ast fog leváltani, ami megy majd eladásra. Eddig 900p-be osztotta a fejeseket rainbow sixben, de most kapott egy Acer Nitro-t, amihez bizony jobb VGA is dukál; és hát, így magam is könnyebben ajándékoztam meg egy superrel
. Így a különbözet a fehérnek az ára
A házváltás oka, hogy a M-ben az x62 csak előre fért el, amihez szét kellett bombáznom a hdd kereteket is. És a "meleg" levegőt a házon belülre fújta, ami nem tetszett. A korábban 60 fokot nem átlépő Phoenix pedig néha már bekacsintott 62-63-ra is.
-
-
mihione
őstag
-
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80
üzenetére
Úgy néz ki, mégis be lehet tolni ebbe egy fehér G12-őt ide, csak barkácsolni kell.
A GW 2060 nyák rénézésre ugyanaz mint a Zotac 2070.Egy olcsóbb víz kellene még, ami kompatibils, Antec H20 pl. 17-ért is van.. VGA-ra elég a 120-as víz? Eredményt is szeretnék, ilyen 60 fok alá menni.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Floyd80
üzenetére
Köszi !
A hasznos infókat, szerintem rajtam kívül és Palfitomon , mindenki szereti az Nzxt minőséget 
Jó hallani a ventikről ,hogy nem egyből kell őket cserélni a hangjuk miatt . Ahogy nézem a BQ. Pure rock hütőm simán elfog férni benne

Szétszedés viszonylag könnyen ment, bár az elejét erősen ellen kell tartani
Erről csak ez jut eszembe
... Akár hányszor megnézem, mindannyiszor, majd be csinálok a röhögéstől 
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Így a különbözet a fehérnek az ára

... Akár hányszor megnézem, mindannyiszor, majd be csinálok a röhögéstől