Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Easyl0ver
tag
1155 -56 hoz csavaros lefogatót hol lehet beszerezni?
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
zuchy
őstag
válasz Easyl0ver #39505 üzenetére
Veszel egy backplate-et valahonnan a megfelelő CPU foglalathoz. Hátulról 20-30mm hosszú csavarokat átfűzöl, alátéttel, ez átmegy az alaplapon és a hűtő 4 lefogatóján is. Már akár le is csavarozhatnád de én még rugókat is raknék az anyák alá. M4 vagy M3-as csavar jó lehet. Rugók nélkül rövidebb csavarok is jók. lehet hogy a hűtő 4 lefogatóját át is kell fúrni hogy beférjen a csavar. Szerintem így meg lehetne csinálni
PC-STYLE.hu
-
zuchy
őstag
válasz Easyl0ver #39508 üzenetére
Az a baj, hogy ez konkrétan a Noctua hűtőkhöz jó. Szinte minden hűtőnek más a lefogatási módja sajnos.
Egy sima backplate kell neked 4 csavarral, alátétekkel és anyával esetleg megfelelő erősségű és átmérőjű rugóval, de ezt csak ha akarod. De így látatlanba nehéz...
Ebből meg lehetne csinálni. De többet nem akarok offolni.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
pook20
aktív tag
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
jocek91
aktív tag
Egy kis szépség [link].
-
-
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mennyit tudtok csámcsogni ezen a reklám videón. Egyértelműen reklám célokkal csinálta ASUS ezt.
⭐ Stella
-
alufelni
tag
válasz gyuribácsi88 #39527 üzenetére
Háááát,a gépigényt elnézve nekem is kemény fejlesztésbe kéne kezdenem ha játszani szeretnék vele.
De kaptam asszony pajtástól egy tablet-et,így nem veszekszünk a gépen,de nem is játszom már. -
Atke
senior tag
válasz KAMELOT #39533 üzenetére
reklámnak annyi elég volt, hogy
1. Lap ASUS M4a79XTD-EVO ---Semmi baj.
2.lap Gigabyte GA990FXA-UD3--- Fesz, és cpu BLK ingadozott állandóan, mindig valami nyűgje volt, ramokat nem lehetett húzni
3.lap nem saját gép GA68---valami instabil volt
4. lap Asus Sabertooth P67--- semmi baj, megy a tuning is rendesen, Bios frissítés sem problémázott soha (gigáknál igen)
Cooler master meg elérhető áron van, és majdnem hozza egy nála 2x 3x drágább Silverstone,Lian li szintjét.
Persze ez szubjektív, és egyedi vélemény...Más: ATX konnektor méreteit tudja valaki??? hossz, vastagság, lyuk távolság... Egy képnek,linknek örülnék igazán
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz viperabácsi #39534 üzenetére
Mindegy. Mókának jó volt. Nekik a 2500euros gép semmi pénz a pár 10 000 eladott GPU mellett.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Engineer086
Modder
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Atke
senior tag
válasz Engineer086 #39537 üzenetére
Nekem tetszik! Merítem az ötleteket, az én G5 projectemhez
Ment Pü -
alufelni
tag
Ez szépen alakul nagyon,le a kalappal.Tetszetős darab lesz.
-
alufelni
tag
válasz Engineer086 #39540 üzenetére
Biztosan,már várom a folytatást.
-
KAMELOT
titán
Mikorra lesz kész? Kicsit sokáig csinálod már!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Engineer086 #39543 üzenetére
Jaj az már más. Akkor nem szóltam semmit. Mikor lesz a Veletech?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Trebron09
őstag
CM GX tápokból nem csak a GX450 az ajánlott darab?
Egyébként tetszik!
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Moddingboy
Modder
válasz KAMELOT #39544 üzenetére
Ápr. vége felé lesz a Veletech, de a pontos dátumot/helyszínt tartalmazó cikkel hamarosan találkozhatsz a főoldalon.
Ne feledjétek, a modding versenyre még mindig tart a nevezés!http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
KAMELOT
titán
válasz Moddingboy #39546 üzenetére
Jóvan köszi! Akkor részt veszek én is, de mint csak érdeklődő!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
pook20
aktív tag
a következő ötletem támadt /persze elméleti síkon egyenlőre mert nem tudom hogy mennyire kivitelezhető/:
nos a gép elejébe valami ilyesmit szerelnék mint ventilátor fordulat szám kijelzés!/a kép csak példa de talán így lehet érteni hogy mire gondolok!/
alá meg valami ilyesmit gondoltam amivel ki-be kapcsolni lehetne a ventilátorokat!szerintetek valahogyan vagy valamilyen módon kivitelezhető?
vagy van valamilyen ötletetek hozzá?asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest