Hirdetés
- Ettetek, ittatok?
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
válasz fatal1ty1984 #39150 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz fatal1ty1984 #39152 üzenetére
Végre valakinél ilyet is látni. OCZ Revodrive. Ilyen kéne nekem is. Elég lenne 120GB-s változat.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ZetorGumi
addikt
válasz fatal1ty1984 #39152 üzenetére
Jó cucc egy hibrid Revo.
Az LGA2011-es konfigoddal mi újság?
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ST05
őstag
válasz KAMELOT #39153 üzenetére
ha már ocz, ezt nézzétek, milyen kellemes tesztkörnyezet
a picit oldshool , de anál jobban ott van a toppon a pakk[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok azt szerentém kérdezni a topic-ot lehet elnéztem de remélem ti is tudtok segíteni. A házamba szeretnék szerelni egy kis világítást. Régen volt benne ilyen 2db-os 30-cm-es revoltec cső az valahogy nem jött be az újba nem szeretnék olyat rakni. Láttam még régebben valahol hogy egy sima öntapadós fémszalagra led-eket tettek pár cm távolságra végén egy molex és ment is. Az volt beépítve a gépház tetejébe oldalába stb. Ilyet keresek hogy hol kapható budapesten vagy valamelyik kollega nem-e csinál ilyet házilag. Köszi előre is. Üdv.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
GeriCool
aktív tag
válasz hadogabi1 #39157 üzenetére
Ha vam kedved szerelgetni akkor elektronyos boltban lehet venni ilyen szallagokat és talán ez lenne a legolcsóbb. De ha nincs kedved szerelgetni akkor ajánlanám az Úriembert. Nála tudsz venni, rak rá Neked csatit is és korrekt. Én is Tőle vettem.
hardverapro.hu/apro/modderek_elado_led_szalag/hsz_1-50.html
(Sajnos csak így tudom linkelni mivel telefonról pötyögök)
-
F34R
nagyúr
-
hadogabi1
senior tag
válasz GeriCool #39160 üzenetére
Köszönöm a segítséget megnéztem a hirdetést most állok le tervezgetni hogy kb hogy legyen és hány méter kell stb
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
KAMELOT
titán
-
jim bcs
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #39164 üzenetére
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
KAMELOT
titán
-
Engineer086
Modder
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
KAMELOT
titán
válasz fatal1ty1984 #39168 üzenetére
Értem és te minden hónapban más gépet raksz össze magadnak?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
SkyS1gn
félisten
válasz fatal1ty1984 #39131 üzenetére
Szerintem te egymagad fenntartanád a saját gépeiddel a topic életét
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
F34R
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #39168 üzenetére
En is en is en is
-
L1ZRRR
senior tag
Urak, utolsó képek így ebben a konfigban, nem sokára update lesz
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
A számítógép belsejét, már maga h hány fok van a házban.
Egyébként majd kövi hónap végére lesz esedékes az újítás és leszeretném vizezni a rendszert.
A hőfok mérő egyébként vízes közegbe helyezhető, tehát a végén olyan kis csavar van amit a rendszerbe bele lehet rakni ( egyébként a gép alján van elhelyezve a mérő fejecske).Amire leszeretném cserélni a konfigot:
ASUS MAXIMUS 3
+ 8 GB RAM tehát 16 GB ram , videózás révén szükségem van, még mi előtt jönne a flame.
illetve ASUS GTX 660TI DCU II
+ Vízes rendszer , talán + 1 TB HDD
Valami márkásabb tápot szeretnék a TTtoughpower helyett én Corsair AX-ban gondolkoztam.fatal1ty1984 kolléga ugyan össze rakott nekem 1 vízes rendszert, de azóta sok minden tervbe lett véve így azt elvetettem és valami komolyabb rendszert szeretnék össze rakni, ehhez pedig pénz kell
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz KAMELOT #39179 üzenetére
Ha IVY-re váltanék az sok pénzbe lenne.
+ semmit nem nyernék vele... mellesleg nálam van peetmaster 860 procija ami MO egyik lejobb tuningolható CPU-ja, arról nem is beszélve, hogy egy Maximus 4-5 lap jóval többe fájna.
(#39180) JanR : Szép !
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz KAMELOT #39179 üzenetére
minek ? boven eleg egy 550-es is sot!
amit irtal konfigot + 7870 amire erdemes lenne cserelni azt is siman meghajtja.
#39181) VeMaR™
igazabol ha nem akarsz sokat kolteni (es a vizezes sem jon szoba akkor max a tapot meg a hutot cserelnem le es akkor meg olcson meg is usztad-)
-
L1ZRRR
senior tag
Egyébként ha van valakinek eladó M3F lapja dobjon meg 1 PÜ-vel
-
L1ZRRR
senior tag
válasz kovsol #39185 üzenetére
Peetmaster D14 - el 4.5 GHZ tudott ki sajtolni belőle, de a hőfokok meg gátolták a további tuningolásban,
Viszont én vízzel szeretném hűteni a rendszert és legalább egy QUAD radit rakok rá vagy egy 4x120 Radit.
(#39186) tomic : Mert a mostani egy GIGABYTE P55-UD3L alaplap, ezzel viszont csúcs döntésre nem nagyon van rá lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz KAMELOT #39188 üzenetére
Nagyon melegedik, akkor már egy 2600k-val jóval előrébb volnék.
ASUS M3F lap max 25 k + VGA 60 - 65 K + víz 60 k +
+ 30-40 míg eladóm a mostani cuccost + rá rakok valamit aztán kész a hightech gép
(#39189) tomic : Nem egészen , én csak egy fullos rog-os gépet szeretnék, normális áron , és nagyszerű dizájnnal.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz KAMELOT #39191 üzenetére
Nem szeretem a Gene lapokat ez nekem olyan mintha fél szelet kenyeret ettem volna vacsira.
Procit biztos nem fogom el adni, csak azért sem mert ez a proci önmagában meg ér 40 k-t a tuningolhatósága miatt, meg azért is mert azt mondtam
-
L1ZRRR
senior tag
válasz SkyS1gn #39193 üzenetére
Jó tuningot meg kell fizetni...
Amelyik 2600k viszi 5 GHZ 1.4 alatt azokat is drágábban dobálgatják, ez a foglalatban meg még inkább ritkább.
-
SkyS1gn
félisten
válasz L1ZRRR #39194 üzenetére
Ez tény, de akkorsem mai darab, egy 30-35ér véleményem szerint!
Lassan 2 éve énis nagyon jó áron jutottam a 2500K-hoz (43k), viszi ezis az 5Ghz-et, pontosan nemtudom mennyi feszen, de most 24/7 csak 4-en van, feljebb jelenleg nincs értelme max e-penis növeléshez, az meg nem bódogíít
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
hadogabi1
senior tag
válasz L1ZRRR #39190 üzenetére
Nekem meg az a meglátásom hogy dobálózunk itt 5 ghz-es procival hyper brutkó vízhűtéssel és egy jól látom 660-s gtx-el? Ez ugye vicc? Gamer gép gtx 660-al? Vegyél olcsóbb vízhűtést és sli 680 a gépbe Hiába megy megy 5 ghz-en a procid ha minden 3d-s alkalmazásnál vga limited lesz. De ez csak szerény vélemény és nem kötekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ettetek, ittatok?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- OpenWRT topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok