- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #18146 üzenetére
igy útolag már nem is tudom, sokat pepecseltem vele... pláne amikor elöször csinálja az ember, lassan, óvatosan... ameddig ki nem tapasztalja.. mostmár elkészülne 4 - 8 óra alatt... pláne ha nagyobb méretü, mert akkor könnyebben lehetne mozogni a marófejjel... a két fogaskerék sem volt egyszerü. azzal is lehetet bajlódni, nem kispályás meló..
de mikor elszántsággal, érdeklödéssel, lelkességel csinálaj az ember , ráadásul magának, akkor a ráforditott idö nem számit,csak a végeredmény lebeg a szeme elött...igy van ez a mostani front résszel is..
kivágtam a keretek belsejét, elkészült az "A" terv..: [link]de aztán úgyláttam hogy még igy is sokat takar el, ezért úgy döntöttem hogy teljesen kivágom és csak a két szélét hagyom meg.... igy jött a "B" terv. :: [link]
kerestem hozzá csavarokat, anyákat, majd 3s fúróval kifurtam...aztán az összerakasnál szembesültem azzal hogy nem lesz igy jó... ha összcsavarozom öket akkor nem párhuzamosan fekszenek egymáshoz,mivel van egy kis váll rész a keretben , amin elbillen... ezért mást kelett kitalálni... a munka ezen része is kárbaveszett, ergo fleslegessé vált...
most a "C" terv van folyamatban és annak nem várt kiegészitöi...
sok idö elment, pláne potyára....de már alakul , kárpotol a látványa...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok