- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
atus72 #79038 üzenetére
Elvileg lehetne kötni egy másik SSR-t a nulla ágba is, ami további veszteséget és zavart is képez, a diódányi feszültségesés miatt, amivel gyakorlatilag megtöri a szinusz nullátmenetét.
Másrészt nem tudom, terhelés nélkül mennyi szivárgóáram húz át ezeken, de nem lenne megnyugtató, szerintem. Biztosabb a mechanikus érintkező, ilyen szempontból.
-
-
-
-
yohnsee
tag
válasz
atus72 #65678 üzenetére
Biztosan olcsóbb lett volna, de sokszor volt rossz tapasztalatom ingyenes szoftverekkel, nem csak ezen a téren.
Ha megnézed a honlapjukat, mindenhol elmondják, milyen jó lenne, ha támogatnád őket. Egyfelől megértem ezt a fajta felfogást, de jobban bízok azokban a megoldásokban, amiken lóg egy árcímke. Amolyan tudom, mit veszek dolog ez. -
yohnsee
tag
válasz
atus72 #65661 üzenetére
Köszönöm!
Az Andonstar készülékről érdekelne a személyes véleményed.
Luis videóit néztem, köszönöm, de az a kategória egyelőre nekem tabu. Akkor fogok olyan szintű komoly szerkezetbe beruházni, ha majd szervizt nyitok (tervben van, de egyelőre még távoli).
Addig szeretnék valamit, ami nem annyira zsebbe nyúlós, 120 ezer forint körül megáll. -
terapeuta007
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gurulunk, WAZE?!
- Everest / AIDA64 topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged