Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
Ha a telefon hardveresen alkalmatlan sztereó mikrofon fogadására (ami gondolom, hogy jellemző általában), akkor nem fog menni.
Nem véletlen, hogy bár kapható ilyen mikrofon, de ezt is odaírja a rendes eladó, aki nem akar átverni (pláne az Aliexpressen le is ugatnák a vásárlók):
Can be used for stereo recording on laptops and PC if your sound card supports 2 channel recording.
Sztereó vonalszintű bemenetre pedig csak úgy lehet mikrofont csatlakoztatni, hogy kell közbe egy erősítőfokozat is.
-
darvinya
titán
Maga sztereó mikronhoz PC aljzatának is sztereónak kell lennie.
Android telok többsége 5 PIN-es az aljzat, de firmware-ben lehet nincs zajszűrő Headset driver, így nem kezelné ANR (aktív zajszűrő) Headset-et.
Egyes gyártók pl: Sony passzív zajszűrő Headset-je van, azaz maga az telefon kezeli a zajszűrést, nem külső egységgel.
USB C-n is driver kérdése, de ami támogatja USB DA erősítőt, az kezeli. -
erikke17
őstag
Hogy érted, hogy erősítőre erősített jelet? A jelszint átalakító a magas jelből alacsonyat csinál, igaz nem olyan jó minőségűt mint ha közvetlen RCA kimenetről kapná erősítő jelet.
Csak azt nem tudtam, hogy egyszerre használhatom a hangszórót+ a rákötött jelszint átalakítót, tehát, hogy a rádió végfokát ez terheli e pluszban.
Ribi - Sajnos nincs gyárilag kimenet. 2 lehetőség van rá vagy a jelszint átalakító, vagy közvetlen a rádióból meg van egy bizonyos hely hová kell forrasztani az RCA-ra kimenetet.
Gondolom ez az ellenállásos dolog is ilyesmi amit én néztem.
Egyébként így kötném be:[link]
-
kjani18
őstag
És még a témához:
Az M62(szergej) mozdonyban 2(!) ütemű 1500kW dízelmotor dübörög, a kerekeket 6 db (tengelyenként egy) 210kW -os DC motor hajtja. A mozdony vonóereje 200kN. ami max,-ban (pl.indulás) felmehet 650kN-ig.Ja, és amit elfelejtettem majdnem.
Van egy ventim, ami egyszer csak lelassult. Szétkaptam, a forgórész elforog a tengelyen, szabadon csúszkál rajta, semmi rögzítés nyoma nem látszik.nem tudom hogyan működhetett eddig...
Amúgy teljesen hibátlan, tiszta, és szinte új. -
norbert1998
nagyúr
Gondolom.
Közben beszéltem egy mérnök komával telefonon, személyesen ismeri a 2030-ast, tudja, hogy gerjedékeny, barátságtalan, régi kramanc, és mikor mondtam a 24 voltot, egyből rávágta, hogy a kondi elrobbant.PAM8610 a mostani kiszemelt, és csak egy csatornán fogom hajtani. Annak nem lesz gond a 12 volt, a D osztályút nem zavarja a gagyi táp, a ha a fesz nem ugrál.
-
norbert1998
nagyúr
Annál a kramancnál kicsit minőségibbet akarok. (no offense) Pont ilyeneket akarok lecserélni vele. Nem is lenne gond, ha nem torzítana, amit csináltam.
Olyan van, hogy peaq, jam, sony nemtudommideolyanmintalab31, meg ebay-es olcsóságok. Az erősítő meg 400 forint, örömöm is van a barkácsban és a hangfal meg itt állt csak, mert nincs rá szükség egyébiránt itthon. -
norbert1998
nagyúr
az oké, nem azért mondom. Hanem mert, mivel így csak az egyik csatorna van terhelve, míg a másik meg üresen "lifeg" a levegőben.
nem usb dac-ozunk. elég dacos vagyok

amúgy G2, Z2, stb, ami a haveréknak is van. Pár személyes konditerembe kell elsősorban egy kis hangfalra. Egy tda2030-as erősítőt hajtana.
Ja, értem. Jó sok szabadidőd van, nekem még a segítségnyujtsban elmentett topikjaimat is nehéz követni, még a buzer....radiátor támadása után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold