- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Fecogame #97800 üzenetére
Én saját földelő szondához kötném a lemezeket. Annak hiányában (társasház,...,) egy hagyományos, 40 - 100W-os izzón keresztül a védőföldeléshez.
Szép nagy antennád van. Mekkora az elektroszmog arrafelé?
Állítólag a középhullámú rádióadók antennáinak a közelében egy zseblámpa izzó világított egy darab dróttal és tilos volt antennát kihúzni (több méteres vezeték). -
rednifegnar
senior tag
válasz
az aluszalag meg a vaslemez nem tudom meddig maradnak jo kontaktban, mindketto oxidalodik, lehet meg van mozgasuk is, elreped elszakad a szalag. biztos hogy tobb szalagot tennek ra hogy idovel ha szakad akkor is maradjon kontakt, esetleg valami halo?
pl acelhalo? talan meg ra is lehetne pottyinteni par helyen ponthegesztovel, pesze akkor kell ra valami festes is hogy ne rohadjon el. -
válasz
Bocs nem akartalak megbántani vagy kétségbe vonni a padlózattal kapcsolatos tudásodat. És meg is válaszoltad, pont a székláb volt előttem mint kritikus terhelés.
Magánvéleményem, illetve ha énnekem kéne dönteni, nem kötném be mivel amúgy is burkolva van szigetelővel, nem érinthető.
Viszont.
Másik oldalról meg nem 50'-es éveket írunk hogy van egy rezsó meg egy 60-as izó, a megszaporodott kapcsolóüzemű tápok mendenre rászórnak ami fém a környezetükben.
És egy ekkora felület a fene tudja mi zavart fog összeszedni, esetleg felerősíteni a környezetében lévő több 100kHz-en működő tápegységekből ha nincs földpotenciálon.
Tényleg tanácstalan vagyok a te eseteddel. Nem a szabványt nézem hanem itt a józan paraszti logikám se tudna korrekten dönteni.
Talán valami villanyszerelő fórumon meg kéne kérdezned, ők mégiscsak napi szinten vannak ilyenekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest