Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Intruder2k5 #86169 üzenetére

Nem kicsit, hanem nagyon.... :D

Amúgy a korábbi #85619 PROTRON Feszültség teszter témában végül a UT18C helyett "D" jelűt szerváltam (UNI-T webshopjában "akciósan" 22k bruttó, míg a "C" 21k), de nem éreztem kellően tutinak.
    Pl mivel full LCD kijelzős, így ha csak simán a nagy piros testjét béladugtam egy konnektor fázisába, nem jelezte hogy "AC" feszültséget érzékelt(nem is sípolt), gondolom a "C" jelű ilyen téren jobb, mert led pöttyös ez a része.
    Továbbá sokszor (nem mindig) nekem lassúnak tűnik a folytonosság vizsgálata. Ismerem a mögötte lévő elvet, de a 15C legalább ezen a téren tényleg gyors volt. Azt néztem tecsőn hogy ez valszeg az egész 18-as szériának gyíkfenéje.

Szóval még is megkértem a főnököt hogy helyette inkább Weidmüllerem legyen, amiből az a változat ami már kiírja a szám szerűen a fesz értéket LCD kijelzővel ( VT DIGI PRO) "nagy sajnálatomra" több minden egyéb dologgal is többet tud az egyel gyengébb típusnál, pl ellenállás mérés, meg fesz mérés terén is képes elemek-aksik mérése során tized kijelzésre, nem csak pl 1-2 volt, hanem 1,4 V.
    Az egyetlen ami zavarhatja átlag Józsit, hogy folytonosság ellenőrzés nem automatikus, vagy külön át kell váltani a funkciót, vagy nyomva kell tartani a teszt gombot, amit úgy alakítottak ki rajta hogy újbeggyel kényelmetlen, körömmel meg nem elegáns. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés