- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Intruder2k5 #86169 üzenetére
Nem kicsit, hanem nagyon....
Amúgy a korábbi #85619 PROTRON Feszültség teszter témában végül a UT18C helyett "D" jelűt szerváltam (UNI-T webshopjában "akciósan" 22k bruttó, míg a "C" 21k), de nem éreztem kellően tutinak.
Pl mivel full LCD kijelzős, így ha csak simán a nagy piros testjét béladugtam egy konnektor fázisába, nem jelezte hogy "AC" feszültséget érzékelt(nem is sípolt), gondolom a "C" jelű ilyen téren jobb, mert led pöttyös ez a része.
Továbbá sokszor (nem mindig) nekem lassúnak tűnik a folytonosság vizsgálata. Ismerem a mögötte lévő elvet, de a 15C legalább ezen a téren tényleg gyors volt. Azt néztem tecsőn hogy ez valszeg az egész 18-as szériának gyíkfenéje.Szóval még is megkértem a főnököt hogy helyette inkább Weidmüllerem legyen, amiből az a változat ami már kiírja a szám szerűen a fesz értéket LCD kijelzővel ( VT DIGI PRO) "nagy sajnálatomra" több minden egyéb dologgal is többet tud az egyel gyengébb típusnál, pl ellenállás mérés, meg fesz mérés terén is képes elemek-aksik mérése során tized kijelzésre, nem csak pl 1-2 volt, hanem 1,4 V.
Az egyetlen ami zavarhatja átlag Józsit, hogy folytonosság ellenőrzés nem automatikus, vagy külön át kell váltani a funkciót, vagy nyomva kell tartani a teszt gombot, amit úgy alakítottak ki rajta hogy újbeggyel kényelmetlen, körömmel meg nem elegáns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged