Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Meg azért annak a súlya is nagyobb!
Így is túlsúlyos a szerkó. Bár ez csak én agyamban lévő, "mi van ha" esetek miatt hízlalódott fel ennyire. Addig nincs baj, amíg az autó viszi. Amikor már én cipelem, akkor eleinte 100, aztán már 25 méterenként megy a kézcsere.

Az a legjobb az egészben, hogy vállpántot nem tudtak adni a bőröndhöz, pedig megvan a füle/fogadója... Meg az árába is legalább 3x belekalkulálták... Olyat meg eddig nem találtam, ami jó lett volna hozzá. Lehet veszek olyan karabinert, mint a hegymászóknak van, aztán rávarrom egy gurtnira!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5600X/Radeon RX 6800 16GB/32GB DDR RAM/1TB SSD konfig eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AMD 5 3600/GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB SSD konfig eladó sok-sok garival
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így is túlsúlyos a szerkó. Bár ez csak én agyamban lévő, "mi van ha" esetek miatt hízlalódott fel ennyire. Addig nincs baj, amíg az autó viszi. Amikor már én cipelem, akkor eleinte 100, aztán már 25 méterenként megy a kézcsere.

ekkold