- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Dr. Szilikát #77404 üzenetére
Jó volt a tipped, közben már meglett, a rekeszgyűrűnél el volt törve a kábel a forrasztásnál:
Valami gondja még mindig van, átmásolom ide is:
a 800 ISO előtti értékig jó, utána ha azon áttekerem, akkor van egy nagy ugrás a tűben lefelé. Azaz ahogy tekerem feljebb az ISO-t megy feljebb a mutató, 1/125, 1/250, 1/500 ahogy kell, aztán 800 ISO-nál hirtelen leugrik 1/4-re, és ahogy elérem a 3600-as ISO-t, lassan felmegy 1/8-ra.
Amikor méregettem azt az ISO tárcsát, akkor is furcsa volt, mert az ellenállása egy ideig felfele ment, aztán meg hirtelen alatta mértem.Erre van ötleted? Nem teljesen értem az az ISO tárcsa hogy működik, vagy mit kapcsol hova. Nem tudom hol keressem a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest