Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dudika10
üzenetére
Minden objektivitas erosen szubjektiv+nem vagyunk egyformak.
Jo a peldad, de ez a ''vakteszt'' nem biztos hogy bejonne mindenkinek,
valamint ha az egyikre egy sovanka, a masikra egy dundi holgy invitalna, a masodikat valasztanam, de ez ismet csak a szubjektivitas.
Es megegy. 100% hogyha a svajci butoruzletbe kiallna egy rugo, es nyomna a derekad, a nyockerbe meg kenyelmes, akkor azt venned. Vagyis a tesztek egy hatarig megbizhatoak, a durva eltereseket tuti kimutatjak, efelett lep be az egyeni izles.Es hogy ne csak off legyen, de szerintem le is zarhatjuk,
nekem kisdac van otthon, a baratomnak egy bolti majdnem 100ezres kulso dac.
Az en, es tobbek fule szerint (semmi szeansz, teszt, csak szol a zene otthon) szepen szol, de a kozephangokkal valami nem ok, kisse harsanyak.
Baratom feldobta, csereljunk, par napig, es hallgatozzunk, mert nala meg kisse tompa a hangzas.
Es lon csoda, abba lancba az a dac jol szol, az ove az enyembe szinten jobb.
Csak a buszkesege nem engedi, hogy csereljunk vegleg, ''Haat ez 100 ropi volt!''
Es ezt mezei fulu egyenek nem demofelveteleken meghalljak.
Ez a durva elteres. Efeletti szinten el lehet meditalni, demoanyagokkal kihegyezni a fuleket stb, de AZ mar a finom, es erosen szubjektiv terulet.Reszemrol ennyi, ne offoljuk tovabb az elektronika topikot.
-
bkercso
nagyúr
válasz
dudika10
üzenetére
Hát én nem szoktam elutazni más országba, mikor egy új áramkört kipróbálok. Csupán tudom, mikor melyiket próbáltam, attől nem vak a teszt. Ahogyan két bútor vagy ruha közül is tudom, mikor melyiket próbálom éppen. Mégis, ha azt mondom valakinek, hogy ez a kényelmesebb, nem kezdi el forszírozni, hogy na akkor most csukott szemmel üljem végig őket és 10-ből vajon eltalálom-e min. 9-szer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold