Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Jó-jó,
csak közvetlen 230V-ra nem olyan egyszerű tápot készíteni és a mindenképpen nélkülözhetetlen, benne levő főtrafót sem olyan egyszerű csak úgy házilag kivitelezni !Ez viszont a PC tápban már adott, ezért akarom azt használni, és csak annyira átalakítani, amennyire muszály egy megnövelt kimeneti feszhez !
Védelem nekem nem kell, csak szabályozáés, az is csak egyetlen ágra, hogy nagyjából stabilizált legyen és kész.Továbbá azért is a PC tápban gondolkodom, mert annak már eleve van egy jó kis fém doboza, adott benne a hűtés is egy venti formájában, már csak egy ablakot kell a házon vágnom, ahová beépítem a LED chipet a hűtőbordájával együtt, a venti pedig a LED bordáját is hűti, így azzal sem kell külön problémáznom.
Az még megfordult a fejemben, hogy a PC táp főtrafóját felhasználva készítsek tápot teljesen maszek, amiben csak a számomra szükséges elektronika van, de szerintem akkor sem sokkal jobb a helyzet, mivel a főtrafót akkor is lehet hogy át kellene kicsit alakítani, ha viszont mégsem kell átalakítani, mert van a PC tápban annyi tartalék, akkor minek építsek egyet külön.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest