Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
Lompos48
üzenetére
Igaz, hogy ez már egy régi kérdés volt és akkor nem válaszoltam meg egyből, de nem az 1-es és a 7-es szálat szakítom meg? Itt a pdf, hogy ne kelljen visszakeresni.

Köszönöm előre is!
Az RCA L-R-jét a TAPE L-R-jére kötöm, míg a földeket közösítem és az IC451 földpontjára kötöm?A kapcsolós részét nem igazán bírtam kibogozni.

Egy painttel átrajzolt rajz is segítene.G4ula84 - Így már értem.

-
PH-User
addikt
válasz
Lompos48
üzenetére
Üdv újra!
Én írtam cselesen, így nem csoda, hogy elkerülte a figyelmedet!
Köszönöm az útmutatást, elég korrekt leírást kaptam, szét fogom szedni és ennek megfelelően átalakítani.
>Visszatérve< egy másik kérdésemhez, visszaadtam akkor a trafót a tulajának, hogy csináltassa meg szakemberrel.
Nos, tegnap visszakaptam, elvileg most már működnie kell, rakjam össze!
Mondom; én inkább átnézem azért, erre tessék: [link1] [link2]
Sikeresen át lett hidalva a biztosíték, ha zárlatos valahol a rendszer a végek környékén, akkor lett volna egy szét füstfelhő egy idő után.
Külső biztosítéktáblával akarom megoldani, milyen biztosítékokat kell beszereznem hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold