Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
Nem erről van szó. De nekünk van három is, és egyikkel sincs ilyen gond. Ennek tükrében én bizony megmondanám neki, hogy vegyen valami jobbat, ezt meg hajítsa el. Már csak azért is, mert ha legközelebb valahol máshol lesz vele gond, és erre mondjuk kigyullad, akkor azért is én leszek a hibás.
-
Anyós levehető (ajtós
) vízforralójában sz@rrá vannak égve a kontaktusok, minden évben több alkalommal órákat bajlódom vele.Tavalyelőtt kapott karácsonyra másik vízforralót, mondván, hogy a régi javíthatatlan már, ne azt használja.
Természetesen az új vízforraló el van téve a szekrénybe, a régit használja merthogy azt szereti, szóval ugyanúgy javítgatni kell időről időre
Mondtam az asszonynak, hogy vagy vízforralót cserélek, vagy anyóst
Nem értékelte a viccet, így javítgatom a régi sz@rt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) vízforralójában sz@rrá vannak égve a kontaktusok, minden évben több alkalommal órákat bajlódom vele.
ekkold